Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Ara bokapántos körömcipő
43.990 Ft
Menny.:db

Ara bokapántos körömcipő

Méret
43.990 Ft
Menny.:db
Ara  bokapántos körömcipő, kívül-belül kesztyűbőr puhaságú bőrből, extra puha talpbetéttel. Egyedülálló tulajdonságokkal büszkélkedik, amely kiváló minőségű anyagok és gondos tervezés eredményeként jött létre.
Gyártó: Ara
Cikkszám: 63601-01-385
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Ara bokapántos körömcipő: Elegancia és Kényelem harmóniája a Mary Jane Stílusban

 

Ara bokapántos körömcipő: Kényelem egész napra


Az Ara bokapántos körömcipő, vagy más néven Mary Jane cipő, a kényelem és a stílus tökéletes ötvözete. A Mary Jane cipők széles választéka elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. Ez a cipőtípus különösen népszerű a munkahelyi viseletben, mivel elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben kényelmesen viselhető egész nap. Az Ara bokapántos körömcipőt kiváló minőségű puha bőrből készítik, így azonnal érezhető, amint a lábadra csúsztatod. A szabásának köszönhetően erősebb lábra is remek választás. A felsőrészén nincs varrás, ezáltal nincs ami nyomja, dörzsölje a lábujjaidat. Az aszimmetrikusan szabott keresztpánt optikailag nyújtja a lábfejedet, miközben a tépőzárnak hála tökéletesen a lábadra tudod igazítani. Ez a részlet nemcsak divatos, hanem funkcionalitásában is kiemelkedő.

Kényelmi forradalom: Ara HIGH-SOFT talpbetétje az alkalmi cipők új arca


Az Ara alkalmi cipőiről elmondható, hogy a márka a kényelmet és a minőséget helyezi előtérbe. A HIGH-SOFT talpbetét egyértelműen ezt a célt szolgálja. A kiváló minőségű anyagokból készült talpbetét különleges párnázottságot biztosít, ami különösen hasznos amennyiben sokat jársz vagy állsz egész nap. A láb kényelmesen pihenhet a lágy, rugalmas betéten, ami egyenletesen oszlatja el a láb terhelését.
Az alkalmi cipők általában nem ismertek a kényelemről, de az Ara HIGH-SOFT talpbetétje megváltoztatja ezt a hagyományos megközelítést. Aki egyszer kipróbálja ezt a kényelmes és stílusos cipőt, valószínűleg soha többé nem fog másik márkát keresni.

Stabil és nőies sarokmagasságú körömcipő

Az Ara bokapántos körömcipő sarokmagassága 3,5 cm, ami egy tökéletes kompromisszum a túl magas és túl alacsony sarkok között. Egy ilyen sarok emelkedése elegendő ahhoz, hogy nőies megjelenést kölcsönözzön. A gumi talp biztosítja, hogy az alkami cipő ne csússzon, így minden talajon biztonságosan viselheted. Ez a tulajdonság különösen fontos lehet táncórákon, ahol a stabil és kényelmes lábbeli elengedhetetlen.

Az Ara keresztpántos körömcipő a kényelem és stílus tökéletes összhangját kínálja neked minden napra. Legyen szó munkáról vagy egy különleges alkalomról.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt javasoljuk a cipő impregnálását, mert ezzel a szennyeződéstől és a víztől is véded.
- Ápolásához egy speciális habot ajánlunk, ami nem csak tisztítja, de ápolja is a lábbelit. Ugyanakkor más ápolóval szemben nem hagy ragacsos réteget a cipőn. 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Fekete
Talpbetét Nem kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
2,5 / 35 22 cm
3 / 36 22,5 cm
3,5 / 36,5 23 cm
4 / 37 23,5 cm
4,5 / 37,5 24 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 25 cm
6 / 39 25,5 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 27 cm
8 / 42 27,5 cm
8,5 / 42,5 28 cm
9 / 43 28,5 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.