Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Alkalmi cipők

Bizonyára te is úgy gondolod nőként, hogy különleges alkalmakra is kényelmes cipőt kell hordani. Kényelmes alkalmi cipő kategóriában nem könnyű megfelelő modellt találni, mert gyakran nem felel meg a lábadnak sem komfortérzetben, sem bőségben.

Ezért gyűjtöttük össze azokat a csinos és kényelmes alkalmi cipőket, amelyek egész nap kényelmesek. Találsz különböző szélességű modelleket, a normál „G” szélességtől az extra széles „K” lábbelikig

Rendezés:

Kényelmes cipők különleges alkalmakra

Bizonyára te is úgy gondolod nőként, hogy a hétköznapokon viselt lábbelik mellett legalább olyan fontos, hogy különleges alkalmakra, ünnepekre is kényelmes cipőt hordhass. Kényelmes alkalmi cipő kategóriában nem is olyan könnyű megfelelő modellt találni a magyar piacon. A legtöbbször ott hiúsul meg a vásárlás, amikor megtalálod az elképzelésednek megfelelő lábbelit, de az sem komfortérzetben, sem bőségben nem felel meg a lábadnak.

Az ideális alkalmi cipők kiválasztása

Ezt a problémát felismerve gyűjtöttük neked egy csokorba azokat a nálunk kapható csinos és kényelmes alkalmi cipőket, amelyek amellett, hogy rendkívül tetszetősek, különleges kiképzésüknek hála arra is alkalmasak, hogy egész nap a lábadon legyen. Az Ara alkalmi cipő különleges figyelmet érdemel ebben a kategóriában, hiszen a márka híres a kényelmes és elegáns lábbelijeiről.

Szélesség és kényelem: Számodra

Ebben a kategóriában is találsz különböző szélességű modelleket, attól függően, hogy milyen egyedi igényeknek kell, hogy megfeleljen az általad megálmodott mutatós cipő. Így válogathatsz a „G” szélestől (normál szélesség) egészen a „K” széles (extra széles) lábbelik között. Ha extra kényelmet keresel, a Solidus extra széles alkalmi cipő tökéletes választás lehet, különösen, ha lábad szélesebb vagy egyedi kényelmi igényekkel rendelkezik.

Speciális megoldások és innovációk

Nem sok, de van egy-két olyan körömcipő is a kínálatunkban, melynek a talpbetétje már kivehető változatban készül, így, ha olyan problémával küzdesz, hogy jó lenne a saját talpbetéteddel hordani az alkalmi cipődet, akkor az is megoldható. Sarokmagasság szempontjából a 2,5 centiméterestől az 5,5 centiméterig találsz modelleket. Nagy örömünkre az alkalmi cipő kategóriában is szépen lassan megjelennek a Gore-tex membránnal készült lábbelik, melyek maximális vízállóságot biztosítanak amellett, hogy a cipő tökéletes szellőzését garantálja.