Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Nagyméretű Női Cipők

Sokan panaszkodtatok, hogy hiányoznak a nagyméretű női cipők Budapesten. Sok beszélgetés után döntöttünk úgy, hogy segítünk. Piackutatásunk szerint igazán kevés a választék. Felismerve, hogy a lábak egyre nagyobbak, minden kategóriában kínálunk nagyobb méretű cipőket. Találsz nálunk 40-től 42,5-ig mindenféle stílusban. Webshopunkban is megrendelheted őket, így nem maradsz le az álomcipőről.

Rendezés:

A Nagyméretű női cipők hiánya Budapesten

Sokszor említettétek, hogy Budapesten alig találni nagyméretű női cipőket árusító boltot. Sokszor számkivetettnek éreztétek magatokat a nagyméretű cipők világában. A veletek folytatott számos beszélgetés ösztönzött minket arra, hogy megoldást találjunk számotokra és a hozzátok hasonló nők számára. Piackutatásunk eredménye megerősítette, hogy a nagyméretű női cipők kínálata igen szűkös a magyar piacon.

Az egyre növekvő igények kelismerése

Manapság nem csak a felnőtteknek, hanem a fiataloknak is egyre nagyobb lábuk van. Ezt felismerve, tudatosan törekszünk arra, hogy minden kategóriában kínáljunk nagyméretű cipőket. Az általunk forgalmazott márkák között megtalálod a 40, 41, 42-es méreteket, de előfordulnak 42,5-es vagy 43-as nagyméretű cipők is.

Divatos nagyméretű női cipők kínálata

Gyakran halljuk tőletek, hogy a 40-es és 41-es méret még elérhető, de a 42-es lábra már nagyon nehéz divatos nagyméretű cipőket találni. Nálunk nagy méretű félcipők, csizmák, papucsok és körömcipők is kaphatók, és különös figyelmet fordítunk arra, hogy csinos, magas sarkú nagyméretű cipőkből is legyenek nagyobb méretek.

Kényelmes vásárlási lehetőségek nagyméretű női cipők esetében

Egy másik gyakori probléma, hogy mire eljuttok az üzletbe, a kiszemelt nagyméretű női cipők már elfogytak. Ezt elkerülve, összegyűjtöttük a szaküzletünkben elérhető nagyméretű modelleket, amelyeket webáruházunkból is megrendelhettek. Így biztosítjuk, hogy ne maradjatok le a nektek tetsző nagyméretű cipőkről.