Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Berkemann  H széles papucs
36.990 Ft
Menny.:db

Berkemann H széles papucs

Méret
36.990 Ft
Menny.:db
A Berkemann női papucs a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját nyújtja. A gyönyörű meggypiros szín tükrözi a divatot és egyben figyelemfelkeltő. A H széles kialakítás kiválóan alkalmazkodik a lábad formájához, biztosítva ezzel a maximális komfortot.
Gyártó: Berkemann
Cikkszám: 01027-283-365
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Berkemann H széles papucs piros színben

Minőségi anyagok

A Berkemann H széles papucs olasz bőr és sztreccs bőr elegáns kombinációjából készült, ami garantálja a kiváló minőséget és a tartósságot. A felsőrész anyaga különleges figyelmet kapott, hogy a lábbeli hosszú élettartamú és kényelmes legyen. Az anyagok kiválasztásánál kiemelt szerepet kapott a minőség és a divatosság, így a Berkemann h széles papucs nemcsak praktikus, hanem stílusos is.

Tépőzáras Kialakítás

A Berkemann női papucs két pánt tépőzárral szabályozható, lehetővé téve számodra, hogy személyre szabd a papucs illeszkedését. Ez különösen előnyös, ha lábad estére hajlamos bedagadni, hiszen könnyedén igazíthatod a lábfejed igényeihez és így tökéletes stabilitást biztosít. A pántok könnyen állíthatók, így akár az egész napos viselet során is megfelelően rögzített lábbeliként funkcionálnak.

Bütykös lábra papucs

A Berkemann H széles papucs különlegességét a bütyök vonalában elhelyezett rugalmas anyag garantálja. Ez az apró, de fontos részlet óvja és simogatja a problémás, érzékeny területet, ami különösen fontos lehet azoknak, akik bütyökre hajlamosak. A rugalmas anyag lehetővé teszi a láb természetes mozgását, miközben támogatást nyújt a bütyök területén, így segítve a fájdalom csökkentését és a kényelmes viseletet. Ez a részlet továbbá növeli a Berkemann női papucs kényelmét és funkcionalitását, kiemelve a márka gondos tervezését és a részletekre vonatkozó figyelmét.

Kivehető Talpbetét

A Berkemann női kényelmi papucsok kiváló minőségű és kényelmes talpbetétje kivehető és cserélhető, lehetővé téve számodra, hogy személyre szabott kényelmet kapj. Ha saját lábadra készített talpbetéted van, azt is használhatod a Berkemann H széles papucsokban, így még nagyobb komfortot és stabilitást biztosítva a lábadnak. A kivehető talpbetét lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és szellőztetést is, ami hozzájárul a lábbeli higiénikus és friss érzetéhez. A betét öt ponton támasztja alá a talpadat, biztosítva ezzel a megfelelő tartást és komfortot. A női papucsok egyedisége, hogy ha a talpbetét elhasználódott vagy kényelmetlen lett, újat is vásárolhatsz hozzá, így a Berkemann papucsok hosszú élettartamúak és még sokáig kényelmesek maradnak.

Csúszásgátlós Talp

A h széles női papucs talpa csúszásgátlóval van ellátva, így minden lépésed biztonságos és stabil lesz. A biztonságos léptek és a kényelmes viselet egyesül ebben a kiváló lábbeliben.

Fedezd fel a Berkemann női papucs szépségét és kényelmét! Stílusosan lépj a mindennapokba és érezd magabiztosnak minden lépésedet a Berkemann csúcsminőségű modelljében. Küllemének és megjelenésének hála, kitűnő választás otthonra, munkába de akár nyári ruháidhoz is utcai viseletre

H széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Impregnáld le első felvétel előtt, hogy védd a lábbelit a víztől és a szennyeződésektől.
- Ápold ez a papucsot a Búfaló cég kombinált samponjával, ami egyszerre tisztít és ápol.
- A modell talpbetétje 30 fokon mosható. Ehhez a cég által kifejlesztett speciális sampont ajánljuk.  

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Sztreccs bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Piros
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23 cm
3,5 / 36,5 23,5 cm
4 / 37 23,8 cm
4,5 / 37,5 24,2 cm
5 / 38 24,7 cm
5,5 / 38,5 25,2 cm
6 / 39 25,6 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 26,9 cm
8 / 42 27,3 cm
8,5 / 42,5 27,6 cm
9 / 43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.