Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Berkemann Finja női papucs
33.990 Ft
Menny.:db

Berkemann Finja női papucs

Méret
33.990 Ft
Menny.:db
A Berkemann Finja női papucs ideális választás számodra amennyibe szélesebb a lábfejed. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a papucs optimális kényelmet biztosít egész napos viselet során.
Gyártó: Berkemann
Cikkszám: 01021-387-365
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Berkemann női papucs széles lábfejre


Engedd meg, hogy bemutassuk neked a Berkemann éjkék női papucsát. Tökéletes választás erős lábfejre és bütykös lábra. Ez a stílusos és kényelmes női papucs bütykös lábra nem csupán divatos, de funkcionális kialakítása révén is kiemelkedik a többi közül.

Felsőrésze különleges lakkbőr betéttel kombinált. Ez egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz. A modell bősége két tépőzárral állítható a felsőrészén, ezzel biztosítva a személyre szabott illeszkedést és kényelmet. Ennek eredményeként ez a női papucs széles lábfejre lett tervezve.

A bütyök vonalában sztreccsbőr gondoskodik arról, hogy a papucs ne nyomja a kritikus területet, így folyamatos komfortot biztosít számodra. Ebben a lábbeliben a napi 8-10 órai állás sem jelent ezáltal gondot. Ugyanis a bütyök vonalában elhelyezett sztreccsbőr nem csupán esztétikus, de a praktikum szolgálatában is áll. Megakadályozza a kényes terület nyomását és dörzsölését.

A cserélhető anatómiai betét további személyre szabási lehetőséget nyújt. Segít a lábad egészségének megőrzésében. A kivehető betétes női papucs egyik előnye, hogy saját lábadra készített betétedre cserélheted. A másik, hogy mosógépben kimoshatod, ha elkoszolódott. A harmadik pedig, hogy vásárolhatsz hozzá egy új talpbetétet, ha úgy érzed, hogy nem nyújt megfelelő alátámasztást a régi.

A csúszásgátlóval ellátott talp kiválóan alkalmas mindennapi használatra, biztosítva a stabilitást és biztonságot minden lépésnél. Az egyedülálló tervezés és a minőségi anyagok garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot.

Ez a kivehető betétes női papucs tökéletes választás széles lábfejre és bütykös lábakra. A Berkemann sötétkék papucsával nem csak divatos megjelenést, hanem kényelmes és egészségmegőrző lábbelit is kapsz. Stílus és funkcionalitás találkozik ebben a prémium minőségű cipőben, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapi öltözékednek. Fedezd fel a kényelmet és eleganciát a Berkemann papucsával.

A modellt széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- A lakkbőr betét miatt egy olyan ápolót ajánlunk, ami óvja a lakk részt. Ugyanakkor a sztreccsbőr részre is felvihető.
- A kivehető talpbetét mosásához a Berkemann speciális samponját javasoljuk.

 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Sztreccs bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Kék
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23 cm
3,5 / 36,5 23,5 cm
4 / 37 23,8 cm
4,5 / 37,5 24,2 cm
5 / 38 24,7 cm
5,5 / 38,5 25,2 cm
6 / 39 25,6 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 26,9 cm
8 / 42 27,3 cm
8,5 / 42,5 27,6 cm
9 / 43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.