Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Solidus Kate extra széles női cipő
46.990 Ft
Menny.:db

Solidus Kate extra széles női cipő

Méret
46.990 Ft
Menny.:db
Solidus Kate extra széles női cipő – Tavaszi frissesség kék színekben.
Gyártó: Solidus
Cikkszám: 29503-80455-365
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. október 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Üdvözlünk a tavaszi női cipők különleges világában!


A Solidus Kate extra széles női cipő a kényelem és a stílus tökéletes ötvözetét kínálja neked, amennyiben te is szeretnél lépést tartani a divattal, anélkül, hogy lemondanál a lábad egészségéről.

Ez a tavaszi női cipő kifejezetten neked lett tervezve, ha a stílus és a kényelem egyaránt fontos számodra. Az extra széles kialakítás lehetővé teszi, hogy lábfejed komfortosan elférjen a lábbeliben -még a bütyök területén is –, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd az eleganciával.

Kiemelkedő tulajdonságai:


- Kék színű sztreccsbőr felsőrész: A tavaszi frissesség jegyében a cipő felsőrésze kék színű sztreccsbőrből készült, amely nemcsak divatos, hanem rendkívül praktikus is. A rugalmas felsőrésznek hála, a modell éppen annyit enged a lábfejrészen, amennyit a lábad megkíván. Diszkrét de mégis modern mintázata pedig remekül veszi el a figyelmet lábad esetleges hibáiról (bütyök, kalapácsujj)

- Bütyökbarát kialakítás: A cipő tervezése során különös figyelmet fordítottak a bütyökre. A széles kialakításnak köszönhetően lábad könnyedén elfér, anélkül, hogy szorító érzést tapasztalna. Ennek köszönhetően ez a modell a női cipő bütykös lábra kategória abszolút jolly jockere.

- Anatómiai kiképzésű, kivehető talpbetét: A cipő talpbetétje nem csupán kényelmet, hanem elegendő támogatást is nyújt boltozataidnak. Az anatómiai kialakításnak hála ideálisan illeszkedik a talpad formájához. A talpbetét ráadásul kivehető, hogy igény esetén más talpbetéttel is helyettesíthető legyen. Így mostantól nem kell aggódnod amiatt sem, hogy nem találsz olyan tavaszi női cipőt, amibe nem tudod majd beletenni a sajátodat. Nincs más teendőd, mint hogy kicseréld a gyárit a neked készítettre.

- Stabilizáló pánt a lábfej résznél: A lábfej részen átfutó pánt nemcsak stílust ad a lábbelinek, hanem extra tartást is biztosít. Ezáltal a lábad megfelelő stabilitást kap és biztonságos járást tesz lehetővé.

- Extra széles, „K” széles kaptafa: Ez a te bőséged ha extrém erős lábad van, illetve ha bütyök, kalapácsujj, reumatikus problémák, cukorbetegség miatt nem találsz magadnak kényelmes cipőt.

Extra széles lábra javasoljuk.

Ápolási javaslat:
- Mielőtt felvennéd, javasoljuk impregnáló használatát. Ez védi a lábbelit az esőtől és a szennyeződésektől.
- Ápolásához egy speciális sampont ajánlunk, ami kíméletesen tisztítja és ápolja is a különböző anyagokat.

 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség K = Extra Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Sztreccs bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Kék
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23,5 cm
3,5 / 36,5 23,75 cm
4 / 37 24 cm
4,5 / 37,5 24,25 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 24,75 cm
6 / 39 25 cm
6,5 / 40 25,25 cm
7 / 41 25,5 cm
7,5 / 41,5 25,75 cm
8 / 42 26 cm
8,5 / 42,5 26,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.