Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Solidus  M széles félcipő
52.990 Ft
Menny.:db

Solidus M széles félcipő

Méret
52.990 Ft
Menny.:db

Ez a Solidus M széles félcipő tökéletes választás azok számára, akik szeretik a stílust és a kényelmet, valamint azoknak, akik cukorbetegségben szenvednek vagy reumatikus problémákkal küzdenek.

 

Gyártó: Solidus
Cikkszám: 41501-00462-37
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Solidus M széles félcipő

 

A Solidus M széles félcipő egyedi és stílusos

 

A Solidus M széles félcipő kiemelkedik a megszokottból egyedi tulajdonságai okán. A fekete szín és a letisztult design modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a cipőnek. A fekete szín mindig divatos és sokoldalú választás, ami bármilyen ruhával kombinálható. A letisztult design pedig egy időtlen és elegáns megjelenést biztosít. Az extra széles félcipő felső részének rugalmas sztreccsbőr anyaga lehetővé teszi a láb szabad mozgását, miközben az anatómiai, kivehető, betét további kényelmet nyújt és támogatást biztosít a lábnak.

 

Ez a női cipő számos kiemelkedő jellemzővel bír

 

Először is, a tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a könnyű és egyéni illeszkedést, így elkerülhető a hagyományos cipőfűzőzés macerája. A sztreccs bőr felsőrész pedig rugalmas és kényelmes érzést nyújt, miközben biztosítja a lábak szabad mozgását.

 

Amellett, hogy stílusos és kényelmes, a lábbeli pille könnyű, ami könnyedséget és komfortot jelent számodra a hétköznapokban. A kivehető anatómiai talpbetét további kényelmet biztosít, amely optimális lábtartást és támogatást nyújt. Az M-es szélesség lehetővé teszi, hogy a cipő kényelmesen illeszkedjen a lábadhoz, anélkül hogy szűkös vagy kényelmetlen lenne.

 

Kényelmes és biztonságos járás

 

A Solidus átmeneti cipő egyedülálló előnye, hogy csúszásgátlóval ellátott talpa van, ami biztonságos járást és stabilitást nyújt. Ez különösen fontos, ha nedves vagy csúszós felületeken kell közlekedni. A csúszásgátló talp megakadályozza a könnyű csúszást és elesést, így biztonságosabbá teszi a járást és növeli a felhasználó bizalmát. A talp emelt kialakítása további stabilitást és támogatást nyújt a lábadnak, amennyiben  szükséged van erre a fajta extra támogatásra.

 

Kifejezetten ajánljuk neked ezt a lábbelit

 

-ha cukorbetegséggel és/vagy reumatikus problémákkal küzdesz. Ezen problémák esetében kiemelt fontosságú a megfelelő lábtartás és bőség, valamint a csúszásmentes felület.

 

Extra széles lábra ajánljuk.

 

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt javasoljuk impregnáló szer használatát, hogy védd a víztől és a szennyeződéstől.
- A sztreccs bőr részéhez fekete cipőápolót ajánlunk, a hasított bőr felületére pedig a nubuk bőrhöz való radírt, amivel el tudod távolítani szennyeződést, hogy utána leápolhasd a fekete hasított bőr ápolóval.
 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség M = Extra Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Sztreccs bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Fekete
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 24,5 cm
3,5 / 36,5 24,75 cm
4 / 37 25 cm
4,5 / 37,5 25,25 cm
5 / 38 25,5 cm
5,5 / 38,5 25,75 cm
6 / 39 26 cm
6,5 / 40 26,25 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 26,75 cm
8 / 42 27 cm
8,5 / 42,5 27,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.