Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Rieker bézs bokacsizma
35.990 Ft
Menny.:db

Rieker bézs bokacsizma

Méret
35.990 Ft
Menny.:db
Fiatalos, mérsékelten vízálló RIEKER bokacsizma - lenyűgöző kombinációja a stílusnak és a funkcionalitásnak.
Gyártó: Rieker
Cikkszám: Y4780-64-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A lábbeli bézs színű, puha velúrbőr felső része nemcsak luxus érzetet sugall, hanem sportos, fiatalos megjelenést is biztosít. A cipő egyediségét tovább fokozzák a díszvarrások és a lábszár részen található szőrme díszítés, amelyek karaktert és egyediséget kölcsönöznek a cipőnek.

A lábfej rész tűzés, varrás nélküli kialakítása biztosítja, hogy semmi ne zavarja vagy dörzsölje a lábfejed. Ezáltal a cipő nem csak kifinomult, de rendkívül komfortos is, így akár hosszabb ideig is viselheted anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna számodra.

A bokacsizma vastag gyapjúval van bélelve, így zimankós időben is kiváló védelmet nyújt a hideg ellen. Az extra puha, meleg filcbetét további kényelmet biztosít számodra járás közben. A kivehető, cserélhető kialakításnak köszönhetően a lábbelit személyre szabhatod a saját betéteddel.

A karakteres, krém és bézs színű vastag talp nem csupán a lábbeli stílusát emeli ki, hanem kiváló tapadást és stabilitást is nyújt. Ez a cipő nem csupán egy szokványos téli csizma, hanem egy olyan darab, amely stílusban és funkcionalitásban is kiemelkedik a többi közül. Így nemcsak a hideg időjárás elleni védelemről gondoskodik, hanem divatos kiegészítője is a mindennapoknak.

Normál széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Mielőtt felveszed a cipőt, mindenképp ajánlott impregnálni, mert ez nem csak az eső ellen nyújt védelmet, hanem a szennyeződésektől is megóvja azt.
- A cipő ápolásához javasoljuk egy speciális sampon használatát, amely nemcsak alaposan tisztítja a cipő felső részét, hanem kiválóan ápolja is azt.
- Amennyiben makacsabb szennyeződésről van szó, remek választás a POWER REINIGER tisztító folyadék.

 

Paraméterek

Bélés Bélelt
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 0 - 2 cm
Szezon Ősz / Tél
Szín Bézs
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret  Talphossz
35 22 cm
36 22,5 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26 cm
42 27 cm
43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.