Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Rieker sportos női bokacsizma
31.990 Ft
Menny.:db

Rieker sportos női bokacsizma

Méret
31.990 Ft
Menny.:db
A könnyed és sportos RIEKER bokacsizma - ideális választás neked ha szeretnéd egyesíteni a divatot és kényelmet az aktív életmódodban.
Gyártó: Rieker
Cikkszám: N1452-00-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A bokacsizma pille könnyű, mégis strapabíró. Felső része puha bőr, nubuk bőr és mintás anyag kombinációjából készült, amely lendületet és frissességet kölcsönöz megjelenésednek.

A lábbeli lábfejénél nincs varrás, így még te is - akinek nagyon érzékeny lába van –, kedvedre hordhatod. A mindkét oldalon elhelyezett cipzár lehetővé teszi a gyors és könnyű fel- és levételt, ezáltal egyszerűen kezelheted a mindennapi használat során. A modell belső része plüsshatású anyaggal van bélelve, amely garantálja, hogy a lábad még a hűvösebb napokon sem fog fázni.

Az extra puha, párnázott talpbetét maximális kényelmet nyújt a lábadnak, lehetővé téve az egész napos komfortot. A kivehető talpbetét lehetőséget biztosít saját betéted használatára ha szükséges. A sportos megjelenésű talp stílusosan illik a lábbeli felső részéhez, és a fiatalos vonalvezetés egy modern, dinamikus külsőt kölcsönöz a cipőnek.

Ez a RIEKER bokacsizma nemcsak a divatos megjelenése miatt lesz a kedvenced, hanem a kényelmes kialakításának köszönhetően is. A sportos elegancia és fiatalos stílus kombinációja teszi ezt a cipőt nélkülözhetetlenné a cipős szekrényedben.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első viselés előtt érdemes impregnálót használni, mivel ez nem csak az eső elleni védelmet növeli, hanem gátolja a szennyeződések lerakódását a lábbeli felsőrészén.
- Javasoljuk, hogy a bőrt gondosan ápold egy speciális samponnal. Ez a sampon nem csupán hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, hanem kiválóan ápolja, hidratálja azt. Az ápolóhab segít megőrizni a bőr rugalmasságát, és fenntartani annak természetes szépségét.

 

Paraméterek

Bélés Enyhén bélelt
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Textil
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Ősz / Tél
Szín Fekete
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret  Talphossz
35 22 cm
36 22,5 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26 cm
42 27 cm
43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.