Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Solidus extra széles papucscipő
39.990 Ft
Menny.:db

Solidus extra széles papucscipő

Méret
39.990 Ft
Menny.:db

A Solidus extra széles papucscipő kiváló minőségű hasított bőr és sima bőr kombinációjából készült. A hasított bőr felsőrész és bélés megőrzi a láb természetes hőmérsékletét, miközben a sima bőr elegáns megjelenést kölcsönöz a lábbelinek.

 

Gyártó: Solidus
Cikkszám: 42053-00185-36
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Solidus extra széles papucscipő elegáns és kényelmes választáserős lábra

 

A tavaszi papucscipő kényelem és elegancia


A Solidus extra széles papucscipő kiváló minőségű hasított bőr és sima bőr kombinációjából készült, amely kiváló tartósságot és kényelmet biztosít. A hasított bőr a felsőrészben és a bélésben megőrzi a láb kényelmes hőmérsékletét, miközben a sima bőr elegáns megjelenést kölcsönöz a lábbelinek. A kivehető talpbetét lehetővé teszi, hogy saját betéttel viseld a lábbelit.

A k széles lábbeli  kényelme


Az Solidus extra széles papucscipő - K bősége - biztosítja a kényelmes illeszkedést, amennyiben a te lábadnak szélesebb fazonra van szüksége. A papucscipő felső részén nincs varrás, ezért rendkívül kényelmes, nem szorít. A kialakítása gondosan megtervezett, hogy azok a lábak, amelyek szélesebbek, ne érezzék kellemetlenül magukat. A rendkívül puha talpbetét és a lágy bőr felső rész kényelmes viseletet biztosít hosszú órákig. Az extra széles Solidus papucscipő a széles lábak barátja.

A tavaszi cipő ideális kényelme


Az tavaszi cipő kivehető talpbetétje parafából készült, amely szintén hozzájárul a komforthoz és megfelelő alátámasztást nyújt a boltozataidnak. Az enyhén emelt talp a kedvenced lesz, ha nem szereted a túl lapos cipőket. A csúszásmentes talp biztonságos járást biztosít. A parafából készült talpbetét kivehető, így könnyen tisztítható és cserélhető, ha szükséges. A lábbeli könnyű és légáteresztő, ami különösen fontos a tavaszi időszakban. A kényelmes és biztonságos járás érdekében a tavaszi cipő a legjobb választás a mindennapi használatra

Solidus extra széles női cipő a kényelem és stílus tökéletes egyensúlya


Az extra széles Solidus papucscipő ideális választás, ha széles lábbeli után kutatsz, amely kényelmet és stílust egyesít. A kivehető talpbetét segítségével könnyedén személyre szabhatod a cipőt az igényeidhez, míg a csúszásmentes talp biztosítja a stabilitást és biztonságot minden lépésnél. A kiváló minőségű anyagok és az évekig tartó tartósság együttesen garantálják, hogy a Solidus papucscipő minden bizonnyal megfelel az elvárásaidnak. Legyen szó akár egy hosszú munkanapról vagy egy esti programról, ezt a stílusos és kényelmes cipőt mindig magadon fogod érezni.

Extra széles lábra ajánljuk.

 

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt impregnáld le, hogy megvédd a lábbelid a víztől és a szennyeződéstől.
- Ápolásához a hasított bőrhöz való gumikefét és saját színű hasított bőr ápolót javaslunk. 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség K = Extra Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Fekete
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23,5 cm
3,5 / 36,5 23,75 cm
4 / 37 24 cm
4,5 / 37,5 24,25 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 24,75 cm
6 / 39 25 cm
6,5 / 40 25,25 cm
7 / 41 25,5 cm
7,5 / 41,5 25,75 cm
8 / 42 26 cm
8,5 / 42,5 26,5 cm