Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Rieker kényelmi női cipő
32.990 Ft
25.072 Ft
Kedvezmény: 24%
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db

Rieker kényelmi női cipő

Méret
32.990 Ft
25.072 Ft
Kedvezmény: 24%
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db
A Rieker női félcipő készítése során a kényelem volt a legfontosabb szempont. A lágy bőr felső rész biztosítja, hogy minden lépésed egy kellemes élmény legyen.
Gyártó: Rieker
Cikkszám: N1100-80-36
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Rieker kényelmi női cipő az  elegancia és kényelemt alálkozása


Rieker kényelmi női cipő, amit érdemes felfedezned. Ebben az edzőcipőben a stílus és a kényelem ötvöződik.

Felsőrész: Puha bőr eleganciája


A Rieker női félcipő felső része kivételesen puha bőrből készült, ami osztályon felüli komfortot és trendet ötvöz. A krémszínű kialakítású felső rész nemcsak luxusérzetet kelt, hanem kifinomult megjelenést biztosít, amely ideális választás mindennapi viseletre.

A csillanó kiegészítők, mint például a fűző és a saroknál lévő kis betét, teszik a cipőt igazán izgalmassá. Ezek a részletek nemcsak stílust adnak, hanem a lábbeli egyedi jellegét is kiemelik, kifejezve a tervezés aprólékos gondosságát és figyelmét a részletekre.

Záródás: Stílusos és Praktikus Megoldások


Ez a Rieker női félcipő a záródása terén olyan megoldásokat kínál, amelyek egyesítik a stílust és a praktikumot. A felső rész fűzővel szabályozható, lehetővé téve számodra, hogy testre szabottan igazítsd a cipőt egyéni kényelmedhez.

A kétoldalt található cipzár a könnyű felvételért felelős. Ez a kettős záródási rendszer lehetővé teszi gyors és kényelmes fel-, és levételt.

A Rieker tornacipő záródása tehát nem csupán egy funkcionális részlet, hanem olyan dizájnelem is, amely növeli a cipő használhatóságát számodra a mindennapokban.

Talpbetét: Luxus és Kényelem Egyszerre


A tornacipő betétje egyedi élményt nyújt a lábadnak. Kivehető és cserélhető betét kialakítása lehetővé teszi, hogy személyre szabhasd a lábbeli kényelmét és támogatását. A rendkívül puha anyagból készült talpbetét olyan érzetet biztosít, mintha légpárnákon járnál, miközben támogatja lábfejed természetes formáját.

A talpbetét gondosan tervezett, hogy hosszú távon megőrizze formáját és kényelmét, így biztosítva a tartós viselet élményét. A kivehető kialakítás lehetővé teszi a könnyű tisztítást és a frissesség megőrzését, így mindig élvezheted a maximális komfortot a modellben.

Talp: Biztonság és Stílus Egyesítése


A kényelmes női cipő talpa nem csupán egy egyszerű talp, hanem egy olyan rész, amely ötvözi a biztonságot és a stílust. A karakteres, divatos kialakítás nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionális szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A csúszásmentes talp biztonságos tapadást biztosít mindenféle felületen. Ezért kimondottan alkalmas mindennapi használatra és aktív életmódhoz.

Kényelem: Élmény a Lábfejednek


A Rieker női félcipő tervezése során kiemelkedő hangsúlyt fektettek a kényelemre, hogy minden lépésed fantasztikus élmény legyen. A puha bőr felső rész kényelmesen öleli körbe a lábat, és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig komfortosan hordhasd a cipőt.

A kivehető és cserélhető talpbetét rendkívül puha anyagból készült, és támogatja a lábfejed természetes formáját. Ezáltal minimalizálja a lábad terhelését és fáradtságát, miközben luxus érzetet nyújt.

A kétoldalt található cipzár gyors és könnyű felvételt tesz lehetővé, míg a fűzővel szabályozható felső rész biztosítja az egyéni illeszkedést. Egyesítették a stílust és a funkcionalitást, hogy ez a Rieker tornacipő ne csak divatos, de kényelmes is legyen.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- A lábbeli világos színe miatt mindenképp javasoljuk a cipő impregnálását. Ez védi a víztől és a szennyeződéstől is.
- Ápolásához egy olyan cipő sampont ajánlunk, ami egyszerre tisztít és ápol is.
- Makacs szennyeződés esetén egy gyümölcssavas tisztító folyadékot javaslunk.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Vegán bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Bézs
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret  Talphossz
35 22 cm
36 22,5 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26 cm
42 27 cm
43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.