Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Remonte lyukacsos bőr cipő
30.990 Ft
24.172 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 08. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db

Remonte lyukacsos bőr cipő

Méret
30.990 Ft
24.172 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 08. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db

A Remonte nyári cipő nem csupán egy lábbeli, hanem egy igényes kiegészítő is, mely ötvözi a kényelmet és a stílust. Nemcsak emeli megjelenésedet, hanem egész napos viselés során is garantálja a maximális kényelmet.

Gyártó: Remonte
Cikkszám: R7217-80-35
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Remonte lyukacsos bőr cipő


Remonte lyukacsos bőr cipő = a kényelem és a stílus fellegvára. Ez a cipő nem csupán egy lábbeli, hanem egy stílusos kiegészítő is. Emeli a megjelenésedet és komfortot biztosít egész napos viselet során.

Cipő magasabb szinten: A Remonte telitalpú lábbeli az elegancia és kényelem összefonódása


A Remonte telitalpú női cipő egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. A hófehér bőr felsőrész dizájnos lyukakkal díszítve nemcsak stílusos, de egyben különleges megjelenést is kölcsönöz a cipőnek. Ez a részletes kidolgozás nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a cipő légáteresztő képességét is fokozza. Ez hozzájárul a lábad szellőzéséhez viselése során.

A fűzős kialakítás egy másik fontos jellemző, amely lehetővé teszi, hogy pontosan a lábadra igazítsd a modellt. Ez különösen fontos, amennyiben nem standard a lábformád vagy egyedi kényelmi igényeid vannak.

Kényelem és testre szabhatóság a Remonte bőrcipőben.


Az egyedülálló talpbetét az, ami miatt ez a Remonte lyukacsos bőr cipő valóban kiemelkedik a többi lábbeli közül. Ez a talpbetét nemcsak rendkívül rugalmas és puha, de egyben anatómiailag is jól kialakított. Ez optimális kényelmet és támaszt nyújt a lábadnak. Ez különösen fontos, ha hosszabb ideig kell viselned a cipőt, például egy hosszú munkanap vagy egy tartalmas kirándulás során. A láb kényelme és kiegyensúlyozott támasztása segít elkerülni a lábfáradtságot.

Ami még ennél is fontosabb, hogy a Remonte telitalpú női cipő talpbetéte kivehető és cserélhető. Ez egy fantasztikus lehetőség számodra, ha egyedi igényeid vannak. A kivehető talpbetét lehetővé teszi, hogy saját, egyénileg kialakított talpbetétet helyezz a cipőbe, amely pontosan megfelel lábad formájának és egészségügyi igényeidnek. Ez nemcsak a komfortot és a támaszt növeli, de hozzájárul a lábad egészségének megőrzéséhez is.

Az emelt talpú Remonte női cipő egyedi kényelmet nyújt.


A Remonte telitalpú női cipő emelt talpa nem csupán divatos, de egyúttal karakteressé is teszi a viselőjét, azaz téged. Az emelt talp jelenléte azonnal vonzza a tekinteteket és kiemeli a megjelenésed. Ez a designelem hozzáad egyfajta eleganciát és modern stílust a lábbeli megjelenéséhez, ami egyértelművé teszi, hogy ez a cipő nem csupán egy egyszerű lábbeli, hanem egy stílusos kiegészítő is, ami kiemeli egyéniségedet és stílusodat.
Az emelt talp segít egyenletesen elosztani a testsúlyt a lábadon, ezáltal csökkentve a lábfej és a lábizmok terhelését.

A cipő széles kaptafára készült. A széles kaptafa lehetővé teszi, hogy a lábbeli még jobban alkalmazkodjon a lábad formájához, ezáltal növelve a kényelmet és csökkentve a kellemetlenségeket.

Széles lábra javasoljuk.


Ápolási javaslat:
- Világos színe miatt mindenképp ajánljuk a modell impregnálását. Ez védi a cipőt a víztől és a szennyeződéstől.
- Ápolásához egy olyan samponnal javaslunk, ami az ápolás mellett tisztítja is a felsőrészt.  

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Vegán bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Fehér
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret Talphossz
35 22 cm
36 23 cm
37 24 cm
38 24,5 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26,5 cm
42 27,5 cm
43 28 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.