Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Berkemann pink női gyógypapucs
33.990 Ft
Menny.:db

Berkemann pink női gyógypapucs

Méret
33.990 Ft
Menny.:db
A Berkemann pink női gyógypapucs nem csupán egy egyszerű lábbeli, hanem egy varázslatos kombinációja a stílusnak és a kényelemnek. Legyen szó otthoni pihenésről vagy egy kis séta a városban, ez a papucs mindig tökéletes választás.
Gyártó: Berkemann
Cikkszám: 01023-082-375
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Berkemann pink női gyógypapucs


Ez  az a  Berkemann pink női gyógypapucs, amelyben együttesen találod meg a divatot és a kényelmet.

Berkemann  női gyógypapucs magenta színben: Stílusos választás


A Berkemann női gyógypapucs magenta színben pompázik, ami egy élénk és stílusos választás a lábbelid számára. A magenta színű felsőrész kifejezi egyéni stílusodat és kiemeli megjelenésedet, feldobva bármely ruhakombinációt vagy otthoni viseletet.

Felsőrész: Finom díszítést kapott


A modell felsőrésze nem csupán egy egyszerű, funkcionális darab, hanem stílusos és részletgazdag is. A finom díszítés, amely a felsőrészen található, hozzáad egy extra dimenziót a papucs megjelenéséhez. Ez a finom részletgazdagság teszi a papucsot igazán vonzóvá és elegánssá, lehetővé téve, hogy akár otthon, akár a városban viselve a figyelem középpontjába kerülj.

Pántok: 2 tépőzárral állítható


A Berkemann pink női gyógypapucs két tépőzárral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan és kényelmesen igazítsd a papucsot a lábadra. A tépőzáras kialakításnak köszönhetően könnyen beállíthatod a megfelelő szorítást és illeszkedést, ami különösen fontos a kényelmes és biztonságos viselet szempontjából. Ezek a pántok mindazonáltal, hogy rendkívül praktikusak, lehetővé teszik, hogy személyre szabottan alakítsd ki a lábbeli illeszkedését az egyéni igényeidhez és kényelmi preferenciáidhoz.

Talpbetét: Anatómiailag kiképzett, kivehető és cserélhető


Ezen női gyógypapucs talpbetéte rendkívül fontos szerepet játszik a komfort és a lábtámogatás terén. Ez a talpbetét nemcsak anatómiailag kiképzett, azaz a lábad természetes formáját támogatja, hanem kivehető és cserélhető is. Ennek köszönhetően tökéletesen testre szabhatod a papucsot az egyéni igényeidhez és kényelmi preferenciáidhoz. Ha például saját talpbetéted van, könnyedén kicserélheted, így biztosítva a számodra ideális lábtámaszt. Emellett, ha az eredeti talpbetét idővel elkopna vagy kényelmetlenné válna, egyszerűen csak rendelsz hozzá egy újat. Kicseréled és már hordhatod is tovább.

Talp: Vastag, csúszásmentes


A papucs talpának tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a stabilitásra és a biztonságra. Ezért a papucs talpa vastag kialakítású, ami extra kényelmet biztosít számodra. A vastag talp segít abban, hogy a lábadat megfelelő magasságban tartsa a talajtól, ezáltal csökkentve a láb és az ízületek terhelését. Emellett a talp csúszásmentes felülettel van ellátva, ami rendkívül fontos a biztonságos járáshoz és mozgáshoz.

Kényelem: Maximális kényelmet és támaszt biztosít minden lépésnél


Ez a női gyógypapucs kényelmi szempontból kiváló választás, hiszen kifejezetten arra tervezték, hogy maximális komfortot biztosítson neked.

Univerzalitás: Ideális otthoni vagy városi viseletre


Otthon viselve kényelmes és praktikus viseletként szolgál, amely segít neked kipihenni a nap fáradalmait. A kényelmes felsőrész és a csúszásmentes talp lehetővé teszi a biztonságos mozgást otthoni környezetben. Ugyanakkor városi környezetben is kiváló választás lehet ez a papucs. A stílusos megjelenés, a magenta szín és a finom díszítés lehetővé teszik, hogy a Berkemann papucs remekül passzoljon a ruhatáradhoz.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Igyekezz védeni a felsőrészt a szennyeződésektől és a nedvességtől. Erre kiváló ápoló az impregnáló.
-Tisztításához egy speciális sampont ajánlunk, ami tisztít és ápol egyben.
- A papucs kivehető talpbetéte 30 fokon mosható mosógépben. Ehhez külön, a cég által erre a célra forgalmazott samponját ajánljuk. 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Rózsaszín
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23 cm
3,5 / 36,5 23,5 cm
4 / 37 23,8 cm
4,5 / 37,5 24,2 cm
5 / 38 24,7 cm
5,5 / 38,5 25,2 cm
6 / 39 25,6 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 26,9 cm
8 / 42 27,3 cm
8,5 / 42,5 27,6 cm
9 / 43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.