Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Berkemann tépőzáras szandál
37.990 Ft
Menny.:db

Berkemann tépőzáras szandál

Méret
37.990 Ft
Menny.:db
Merülj el a tökéletes komfort és divat világában a lenyűgöző Berkemann tépőzáras szandálban, melynek felsőrésze elkápráztató sötétkék árnyalatban tündököl. Az apró mintázat tovább növeli egyediségét és stílusát. A könnyen állítható tépőzáras pántok lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjenek lábad formájához, még a sarok részénél is
Gyártó: Berkemann
Cikkszám: 1040-387-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. november 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Berkemann tépőzáras szandál


A Berkemann tépőzáras szandál felsőrésze lenyűgözően gyönyörű sötétkék árnyalatban pompázik. Mindezt egy nyomott pikkelyes minta tesz még egyedibbé és elegánsabbá. Minden pántja könnyen állítható tépőzárral, még a sarok résznél található is, így lehetőséged van tökéletesen a lábad formájához igazítani.

Széles lábfejre női szandál anatómiai talpbetéttel ellátva:


A Berkemann szandál anatómiai kialakítású talpa kifejezetten úgy van tervezve, hogy megfelelő támaszt nyújtson a lábadnak. Az anatómiai kialakításnak köszönhetően az ízületek terhelése csökken, ezáltal csökkentve a fáradtságot és a kényelmetlenséget, ami hosszú távon is hatékonyan előzi meg a láb- és ízületi fájdalmakat.

Akár 8-10 órán át is kényelmes viseletet nyújt. Az anatómiai talp kialakítása lehetővé teszi, hogy a Berkemann tépőzáras szandál hosszú ideig viselhető legyen anélkül, hogy érezned kellene a fáradtságot vagy a kényelmetlenséget. Ez különösen fontos a hosszú munkanapok, séták vagy más tevékenységek során, amikor órákig kell lábbelit viselned.

Cserélhető talpbetét:


A szandál talpbetéte cserélhető, ami azt jelenti, hogy ha szükség van rá, könnyen lecserélheted a meglévő talpbetétet anélkül, hogy új lábbelit kellene vásárolnod. Ez különösen hasznos lehet, ha a talpbetét elkopott vagy kényelmetlenné vált.

A cserélhető talpbetét lehetővé teszi számodra, hogy saját lábformára készült talpbetétet használj a Berkemann szandálban. Ez biztosítja, hogy a lábad megfelelő támasztást kapjon.

Ez a jellemző lehetővé teszi, hogy a Berkemann széles lábfejre női szandál ne csak stílusos és kényelmes viselet legyen, hanem személyes igényeidre szabott támasztást nyújtson.

Széles lábfejre női szandál stabil talppal:


Megfelelő vastagságú talp, ami stabil és kényelmes járást biztosít. Segít elnyelni az ütéseket, így komfortos és sima járást biztosít, miközben stabilan tartja a lábadat.

Csúszásgátlóval ellátott: A talp csúszásgátló réteggel van ellátva, ami biztonságosabbá teszi a járást nedves vagy csúszós felületeken.

Ez a két jellemző együttesen biztosítja, hogy a Berkemann sötétkék szandálja ne csak kényelmes és stílusos viselet legyen, hanem biztonságos is. A stabil talp segít megelőzni a kényelmetlenségeket és a sérüléseket, míg a csúszásgátló réteg növeli a biztonságot nedves vagy csúszós felületeken való járás közben. Ezáltal a Berkemann szandál ideális választás mind mindennapi viseletre, mind aktívabb szabadidős tevékenységekhez.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első lépésként impregnáld le, ezzel is védve a szandált a nedvességtől és a szennyeződéstől.
- Ápolásához egy színaktiváló cipőkrémet ajánlunk. (Multicolor)

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Sztreccs bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Kék
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23 cm
3,5 / 36,5 23,5 cm
4 / 37 23,8 cm
4,5 / 37,5 24,2 cm
5 / 38 24,7 cm
5,5 / 38,5 25,2 cm
6 / 39 25,6 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 26,9 cm
8 / 42 27,3 cm
8,5 / 42,5 27,6 cm
9 / 43 28 cm