Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
ARA platform félcipő
39.990 Ft
Menny.:db

ARA platform félcipő

Méret
39.990 Ft
Menny.:db

A különleges platform talpú félcipő valóban különleges és stílusos megjelenést kölcsönöznek Neked. A kiváló minőségű anyagok és a gondosan kidolgozott részletek érzékeltetik veled, hogy fontos vagy, és hogy a kifinomultság és az egyediség elengedhetetlen a stílusodnak.

Gyártó: Ara
Cikkszám: 54352-01-39
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az Ara platform talpú félcipő: Álmodj puha léptekről:

Puha bőr és csillogó velúr bőr: Az Ara platform talpú félcipő különlegessége:

Az Ara platform talpú félcipő felső része rendkívül puha bőrből készült, amely nemcsak tartós, hanem kifinomult megjelenést kölcsönöz a lábbelinek. A lábfejnél lévő velúrbőr betét enyhén csillogó, pöttyös mintázata teszi igazán különlegessé ezt az átmeneti cipőt.

Lélegzetelállító komfort és támogatás a lábaidnak


A modellbe egy nagyon rugalmas, anatómiai talpbetétet építettek, ami remek alátámasztást nyújt a lábadnak. Ez a betét segít csökkenteni a lábad terhelését és maximális komfortot nyújt neked.

Vadonatúj útravaló: A csúcsminőségű Ara cipő


A  Ara cipő talpa modern megjelenésű, erősen barázdált, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem kiváló tapadást biztosít a különböző terepeken. A felső részt egy bézs színű díszcsík választja el a talptól, ami nem mindennapi megjelenést kölcsönöz a cipőnek. Az egész cipellő rendkívül könnyű, így olyan érzést nyújt, mintha semmi sem lenne a lábadon. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig tartó kényelemben legyen részed viselése során.

Az Ara cipők melyek támogatnak és kényeztetnek Téged a mindennapokban


Ezen kívül, a kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás garantálja, hogy a cipő strapabíró és hosszú élettartamú legyen, így hű társad lesz mindennapi tevékenységeid során. A velúrbőr betét nemcsak luxusérzetet kölcsönöz Neked, hanem kiváló légáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik, ezáltal segít a lábad kellemes hőmérsékleten tartását és az izzadás minimalizálását. Az anatómiai talpbetét pedig nem csupán kényelmet biztosít, hanem a megfelelő lábtartás és alátámasztás révén segít megelőzni a láb- és hátfájásokat is. A modern talpdesign pedig nemcsak esztétikailag vonzó, hanem kiegyensúlyozott tapadást és stabilitást is biztosít, így garantálva a biztonságos lépéseket minden körülmények között.

Normál széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt mindenképp javasoljuk a lábbeli impregnálását, mert az nem csak az esőtől védi, hanem a szennyeződéstől is.
- Az ápolásához egy speciális sampont ajánlunk, ami szépen megtisztítja a sima és a velúr bőrt is, és ezen kívül kitűnő ápoló hatása is van.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 4 - 6 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Fekete
Talpbetét Nem kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
2,5 / 35 22 cm
3 / 36 22,5 cm
3,5 / 36,5 23 cm
4 / 37 23,5 cm
4,5 / 37,5 24 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 25 cm
6 / 39 25,5 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 27 cm
8 / 42 27,5 cm
8,5 / 42,5 28 cm
9 / 43 28,5 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.