Küldetésünk, hogy a kívánságaidnak megfelelően a legtökéletesebb cipőt kínáljuk neked.

 

Néhány gondolat magunkról, hogy jobban megismerhess bennünket. 2001-ben nyitottuk meg üzletünket Budapesten, azon belül is Újpesten. Már a kezdet kezdetén fő célkitűzésünk az volt, hogy az általunk forgalmazott cipők ne csak mutatósak, hanem kényelmesek is legyenek. Induláskor 2 német márkával -Ara, Rieker- kezdtünk.

Ahogy teltek múltak az évek egyre több tapasztalatra tettünk szert annak köszönhetően, hogy nagyon sokat beszélgettünk olyan, hozzánk betérő vásárlóval, amilyen te is vagy. Elmondták nekünk kívánságaikat, hogy milyen típusú lábbelit szeretnének, illetve, hogy milyen problémára keresnek megoldást. Néhányat közülük:

– Bütyök, kalapácsujj
– Magas rüszt
– Érzékeny talp
– Nagy láb (41, 42)
– Széles láb
…és még sorolhatnánk. Így kerültek a polcainkra a Berkemann cég modelljei.

Folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, hogy minél komplexebb, minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújthassunk neked.

Most pedig eljött az idő, hogy bemutatkozzunk neked „személyesen” is.

Tóth Zsuzsanna

Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni. Fontos számomra, hogy valamilyen módon segítsek másoknak. Tudom, hogy a megfelelő cipő kiválasztása mekkora boldogságot jelent egy olyan ember számára, akinek minden lépés fájdalommal jár. Később tovább gondolkodtam. Hiába a jón cipő, ha a deformitások miatt a láb különböző részein sajgó pontok alakulnak ki. Ezekkel is foglalkozni kell. Így váltam 2014-ben lábápolóvá.

Barabás Csilla

2006 óta erősítem a csapatot. Cégünk budapesti ugyan de vannak néhányan, akik messzebbről -vidékről- járnak hozzánk vásárolni. Azért, hogy  számodra is könnyebben elérhetőek legyünk döntöttünk úgy, hogy a meglévő üzletünk mellé létrehozunk egy webáruházat is. Az online bolt arculatának kialakítását és az ezzel járó háttér munkákat végzem.

Sárosi Diána

A bolt indulása óta oszlopos tagja vagyok a cégnek. 2006-tól, – első kisfiam születésekor – pár évre kiestem a munkából, de most már – ha nem is teljes munkaidőben – délelőttönként én foglalkozom a vásárlókkal. Szívesen segítek az üzlet dekorálásában, kirakat rendezésben, valamint örömmel dolgozom Zsuzsi és Csilla keze alá.