Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Ara átmeneti női cipő
46.990 Ft
Menny.:db

Ara átmeneti női cipő

Méret
46.990 Ft
Menny.:db
Az Ara félcipő kiemelkedő minőségű bőrből készül, mely egyedülálló tulajdonságokkal és igényes dizájnnal büszkélkedik, ami garantáltan lenyűgöző hatást kelt.
Gyártó: Ara
Cikkszám: 52304-01-375
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az Ara átmeneti női cipő minden alkaromra megállja a helyét

 

Kivételes minőségű anyagok kézműves megmunkálás


Az Ara női átmeneti cipő nem csupán a stílust és kényelmet ötvözi, hanem az egyedülálló minőséget és tartósságot is. A női cipő felsőrésze kesztyű puhaságú bőrből készült, melynek köszönhetően nemcsak luxus érzetet nyújt, hanem hosszú élettartamú is. A gondosan kiválasztott anyagok garantálják, hogy ez az őszi tavaszi lábbeli igazi különlegességgé válik, és hű társad lesz a mindennapokban. A részletek iránti figyelem és az alapos kidolgozás minden egyes lépésén érezhető, amely nemcsak a pillanatnyi divatot szolgálja, hanem hosszú távon is megbízható viseletet nyújt.

A stílust találkozása: Dekoratív kiegészítők


Az Ara félcipő kivételes tervezésű dekoratív fémdísze nemcsak a női lábbeli külsejét díszíti, hanem egyedülálló stílust és eleganciát kölcsönöz neki. A gondosan részletek és a precízen elhelyezett díszítések harmonikusan ötvözik az esztétikát és a funkcionalitást, így kiemelve a cipő egyediségét és kifinomultságát. Ez a figyelemre méltó részlet teszi lehetővé, hogy valóban kitűnj a tömegből, és kifejezd saját egyéni stílusodat.

Kényelem az első számú prioritás


A lábfej két oldalánál lévő gumiék gondoskodnak a maximális komfortról, ami ideális választássá teszi a magas rüsztöd számára is. A kényelmi cipőben nagyon puha, bőrrel fedett, speciális habszivacsból készült kivehető talpbetét található, mely lágyan idomul a láb boltozatához és elsőosztályú kényelmet biztosít. A kivehető talpbetétnek hála amennyiben szükséges sajátra is cserélheted. A kényelmi cipő h széles lábra lett tervezve.

Ideális sarokmagasság


Az Ara női cipő kiválóan alkalmas mindennapi viseletre, legyen szó irodai munkanapról vagy egy kis séta a városban. A 4,5 cm-es sarokmagasság ideális kompromisszumot jelent a nőiesség és a kényelem között, lehetővé téve, hogy egész nap viseld anélkül, hogy elfárdna benne a lábad. A rugalmas gumitalp kiváló tapadással rendelkezik, ezért bátran lépkedhetsz mindenféle felületen, biztosítva a stabilitást és a biztonságot a járás közben. Ez a Ara félcipő valóban ötvözi az eleganciát és a praktikumot, így minden nő számára ideális választás lehet.

Fekete szín és puha bőr kombinációja


A fekete színű fémdísz és a puha bőr tökéletes harmóniáját tapasztalhatod meg ebben a modellben. A női cipő vonzza a tekintetet, és egyszerűen elengedhetetlen lesz a számodra. Emeld ki stílusodat és élvezd a kényelmet minden nap.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Mielőtt először viselnéd, ajánlott a lábbelit impregnálni, mivel ez nemcsak eső ellen nyújt védelmet, hanem hatékonyan gátolja a szennyeződések behatolását is.
- A bőr ápolásához ajánlunk egy különleges habot, amely hatékonyan tisztítja és emellett kiválóan ápolja is a bőrt.
- Ha szeretnéd felújítani a cipőd színét, válassz hozzá egy speciális fekete cipőápolót is, amely nemcsak színez, de ápolja is a bőrt. Ráadásul kis mértékben impregnáló hatással is bír.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 4 - 6 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Fekete
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
2,5 / 35 22 cm
3 / 36 22,5 cm
3,5 / 36,5 23 cm
4 / 37 23,5 cm
4,5 / 37,5 24 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 25 cm
6 / 39 25,5 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 27 cm
8 / 42 27,5 cm
8,5 / 42,5 28 cm
9 / 43 28,5 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.