Kovács Anikó
Vásárló

A Kényelem cipőboltba a kezdetek óta járok és azóta is itt tudok magamnak olyan cipőt vásárolni, ami megfelelő a problémás lábamnak és amiben jól érzem magam!!! Zsuzsit az Újpesti Sztk-ból ismerem, ami azt jelenti, hogy nem mai az ismeretségünk 🙂 Ráadásul több embernek vásároltam terméket és kényelmes cipőket ott! Kimerem jelenteni azt, hogy Zsuzsi egyénisége, odafigyelése, szakmai rálátása, tudása és szolgálatkészsége hozzájárul ahhoz, hogy aki egyszer is nála vásárol, biztos visszatér hozzá Miért is szeretek ebben az üzletben vásárolni azokon túl, amit fent leirtam: - Hatalmas segítőkészséggel állnak a vásárlók rendelkezésére, - bőséges árukészlettel vannak ellátva a polcok, - évszakhoz, időjáráshoz, alkalomhoz, minden korosztályhoz szóló cipőt, papucsot, szandált, téliesitett illetve vízhatlan termékek széles választéka áll rendelkezésre, - fiatalos és sportos cipők is megtalálhatók, aminek szintén a Kényelem a fő szempontja 🙂 - kiegészítőkkel is bővültek: mint táskák, - amiért én személy szerint hálás vagyok Zsuzsi üzletpolitikáját illetően: többször megengedte, hogy elvigyem a cipőt, papucsot stb.megprobálásra azoknak a vásárlóknak, akik nem tudnak az üzletbe eljönni, több okból kifolyólag - az üzletben mindig jó hangulatot tapasztaltam és ezért is szeretek itt vásárolni Sok embernek ajánlottam az üzletet és mindenki megköszönte Remélem még sokáig működni fog ez az üzlet, mert egyik legfontosabb dolgot teljesíti: Kényelmes cipőket tudunk itt beszerezni!!! Még azt kívánnám, hogy minél több ilyen gondolkodású eladóval találkozzunk az országunkban és a nagy Világban Jó egészséget kívánok mindenkinek! Sok szeretettel: Kovács Anikó Alíz

Nemes Mária
Vásárló

Hosszú évek óta vásárolok a Kényelem Cipőboltban! Rendkívül közvetlen, kedves, rugalmas a kiszolgálás! Mindig találok saját, és a családtagjaim részére kényelmes, minőségi cipőt, minőségi cipőápoló szereket, kényelmes talpbetéteket! Nagyon szép retikülöket is ott szoktam vásárolni! Ha nincs számomra megfelelő méret, gyorsan megrendelik nekem! Reális árak, sok akció! Mindenkinek szívből ajánlom az üzletet! Nemes Marika

Sneff Veronika
Vásárló

Az üzletből évek óta vásárolok majdnem minden cipőm onnan származik aki szolgalas tökéletes nem is gondolok másik üzletbe menni.

Hidasi Veronika
Vásárló

Nagyon szeretek a kényelem cipőboltban vásárolni, a lányok kedvesek, mosolygósak, figyelmesek. Sok-sok éve minden cipőmet Naluk vásárolom meg, hiszen ismerik az ízlésemet, megjegyezték a lábam méretét, sajátosságait, minden újdonságra felhívják a figyelmemet, még sosem csalódtam bennük.

Sáfár Gyöngyi
Vásárló

Legalább tíz éve járok ide rendszeresen vásárolni. Elég fájós, problémás lábam van, nehéz vásárolni. Szeretem a különleges, elegánsan sportos stílust, és persze a kényelmes betéteket. Itt mindig megtalálom amit keresek. Nagyon készséges és udvarias a kiszolgálás. Személyre szabott igényeket is figyelembe vesznek, mint például betét csere lehetőség. Én csak jót mondhatok a cipő üzletről.