Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Táskák

Táskák

Csodaszép cipőkhöz nélkülözhetetlenek a szebbnél szebb női táskák. A magas minőségű lábbelijeinkhez sokáig kerestük azt a márkát, mely méltó kiegészítője lehet az általunk forgalmazott  cipőinknek. Így találtunk rá a Karen, Chiara női táskákra, retikülökre, melyek kiváló minőségűek és kifogástalan a kidolgozásuk is.

Te is pontosan tudod, hogy egy tökéletes öltözékhez a táska teszi fel a koronát. Már a nagymamád is azt tanította neked, hogy a táskának és a cipőnek ugyanolyan színűnek kell lennie és ezt még most is sokan így gondolják.

Manapság ez egy picit változott, ugyanis már nem előírás, hogy a lábbeli színe megegyezzen a retikül színével. A ma divattervezői kifejezetten nem ajánlják a szettek vásárlását, ők ehelyett azt a nézetet vallják, hogy a ruhánk, cipőnk és a táskánk, kiegészítőink harmóniában legyenek egymással.

A nálunk található női táskák kiválasztásakor minden esetben szem előtt tartjuk, hogy stílusban passzoljanak a polcokon csücsülő lábbelikhez, illetve a te igényeidhez.

Fő szempont például, hogy osztott belső része legyen, így könnyen rendszerezheted a „mindenképp benne kell, hogy legyen a táskámban” dolgaidat. A másik igen fontos tulajdonság, amihez ragaszkodunk, hogy ha rövid is a retikül füle, legyen hozzá egy hosszabb, állítható pánt is, ami nagyon jó szolgálatot tesz ha épp mindkét kezedre szükséged van (pl. vásárlás), illetve biztonságot jelent utazáskor, amikor is a keresztpántnak köszönhetően magad előtt tarthatod, hogy még véletlenül se tudjanak belenyúlni a táskádba.

Női táskáinkat online és személyesen, az újpesti üzletünkben is megvásárolhatod.

Íme, a legfrissebb kollekciónk...

Rendezés:

Keresés