Rieker 150 év =Nyeremény játek

Ünnepelj velünk! 2024-ben a Rieker 150 éves fennállását ünnepeljük.

A Rieker: 150 éves hagyomány a kényelmes és divatos cipők világában

A Rieker története Heinrich Riekerrel kezdődött, aki 1874-ben megalapította a márkát a Fekete-erdő mélyén. Azóta a Rieker nem csupán cipőket gyárt, hanem életstílust képvisel: a kényelem és a divat együttesét csempészi mindennapi életünkbe.

A cég ma Svájcban található székhellyel büszkélkedhet. A Rieker a kényelmes, mégis divatos női és férfi cipők szinonimája, melyek pontosan azt nyújtják vásárlóiknak, amire szükségük van a mindennapokban.

A Rieker márka gyorsan hírnevet szerzett magának a piacon, kiváló minőségével és ár-érték arányával. A kényelem terén sosem kötöttek kompromisszumot. Ez a Rieker hitvallása, melyet már több mint 150 éve képvisel. Cipőik lenyűgöző illeszkedéssel, könnyű súllyal és kifinomult kényelemmel bírnak. A Rieker közel 150 éves tapasztalata érezhető minden egyes darabjában.

Rieker 150. évforduló: Különleges események és jubileumi kollekció a 2024-es tavaszi/nyári szezonban

Az ünnepi alkalomra különleges eseményekkel és jubileumi kollekcióval készülünk a céggel karöltve. Ezen különleges évforduló kapcsán, üzletünk és webáruházunk a 2024-es tavaszi/nyári szezonban bemutatja a Rieker női cipők széles választékát. Úgy mint, könnyű tornacipők, sneakerek, körömcipők, modern szandálok.

Ráadásul most nagyon megéri Rieker cipőt vásárolnod. A Rieker fennállásának 150. évét ünnepelve komoly ajándékkal készültünk Neked. <<Tekintsd meg kínálatunkat ITT>>

Rieker 150

Vásárolj Rieker cipőket és nyerj! Csatlakozz a jubileumi online kvízhez és nyerj vásárlási utalványt!

Mondjuk a részleteket:

Nincs más dolgod, mint 2024. március 15. és 2024. június 15. között Rieker modellt / modelleket vásárolnod és mi egy nyereménykártyát adunk neked a cipőd mellé. Ez tartalmazza a részvételi kódot, mellyel részt vehetsz a cég jubileumi online kvízében ( részvételi oldal:<< https://150-rieker.com>>). A leggyorsabban helyes választ adók egy Rieker vásárlási utalványt nyerhetnek 37 000 Ft értékben. A nyerteseket egy független ügynökség automatikusan sorsolja ki és értesíti. A nyeremény lebonyolítása ezért a nyertesekkel való közvetlen kapcsolatfelvétellel történik.

Ünnepelj velünk ebben az évben, és lépj be a Rieker kényelmes cipőinek világába! Mi nagyon sok szerencsét kívánunk Neked, és drukkolunk, hogy tied legyen a jubileumi nyeremények egyike. Hajrá!!!

<<Tekintsd meg kínálatunkat ITT>>

10 thoughts on “Rieker 150 év =Nyeremény játek

 1. Szepesi Sándorné

  Tökéletes lábbelik,minden korosztály számára!

 2. Lászlóné Panczák

  Nagyon jó cipőket vettem innen, és nagyon kényelmesek

 3. GÁL Erika

  Nagyon kényelmes. Tex. ANTISTRESS.MINDEN KOROSZTÁLYNAK Gyártanak.

 4. Hoffman Attiláné

  Nyereményjátékot keresem

 5. Simon Róbertné

  Szuper kényelmes még az én problémás lábomra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük