Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Rieker 150 év =Nyeremény játek

Rieker 150 év =Nyeremény játek

Ünnepelj velünk! 2024-ben a Rieker 150 éves fennállását ünnepeljük. A Rieker: 150 éves hagyomány a kényelmes és divatos cipők világában.

Ünnepelj velünk! 2024-ben a Rieker 150 éves fennállását ünnepeljük.

A Rieker: 150 éves hagyomány a kényelmes és divatos cipők világában

A Rieker története Heinrich Riekerrel kezdődött, aki 1874-ben megalapította a márkát a Fekete-erdő mélyén. Azóta a Rieker nem csupán cipőket gyárt, hanem életstílust képvisel: a kényelem és a divat együttesét csempészi mindennapi életünkbe.

A cég ma Svájcban található székhellyel büszkélkedhet. A Rieker a kényelmes, mégis divatos női és férfi cipők szinonimája, melyek pontosan azt nyújtják vásárlóiknak, amire szükségük van a mindennapokban.

A Rieker márka gyorsan hírnevet szerzett magának a piacon, kiváló minőségével és ár-érték arányával. A kényelem terén sosem kötöttek kompromisszumot. Ez a Rieker hitvallása, melyet már több mint 150 éve képvisel. Cipőik lenyűgöző illeszkedéssel, könnyű súllyal és kifinomult kényelemmel bírnak. A Rieker közel 150 éves tapasztalata érezhető minden egyes darabjában.

Rieker 150. évforduló: Különleges események és jubileumi kollekció a 2024-es tavaszi/nyári szezonban

Az ünnepi alkalomra különleges eseményekkel és jubileumi kollekcióval készülünk a céggel karöltve. Ezen különleges évforduló kapcsán, üzletünk és webáruházunk a 2024-es tavaszi/nyári szezonban bemutatja a Rieker női cipők széles választékát. Úgy mint, könnyű tornacipők, sneakerek, körömcipők, modern szandálok.

Ráadásul most nagyon megéri Rieker cipőt vásárolnod. A Rieker fennállásának 150. évét ünnepelve komoly ajándékkal készültünk Neked. <<Tekintsd meg kínálatunkat ITT>>

Vásárolj Rieker cipőket és nyerj! Csatlakozz a jubileumi online kvízhez és nyerj vásárlási utalványt!

Mondjuk a részleteket:

Nincs más dolgod, mint 2024. március 15. és 2024. június 15. között Rieker modellt / modelleket vásárolnod és mi egy nyereménykártyát adunk neked a cipőd mellé. Ez tartalmazza a részvételi kódot, mellyel részt vehetsz a cég jubileumi online kvízében ( részvételi oldal:<< https://150-rieker.com>>). A leggyorsabban helyes választ adók egy Rieker vásárlási utalványt nyerhetnek 37 000 Ft értékben. A nyerteseket egy független ügynökség automatikusan sorsolja ki és értesíti. A nyeremény lebonyolítása ezért a nyertesekkel való közvetlen kapcsolatfelvétellel történik.

Ünnepelj velünk ebben az évben, és lépj be a Rieker kényelmes cipőinek világába! Mi nagyon sok szerencsét kívánunk Neked, és drukkolunk, hogy tied legyen a jubileumi nyeremények egyike. Hajrá!!!

<<Tekintsd meg kínálatunkat ITT>>