Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Remonte telitalpú sneakers
33.990 Ft
25.832 Ft
Kedvezmény: 24%
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db

Remonte telitalpú sneakers

Méret
33.990 Ft
25.832 Ft
Kedvezmény: 24%
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db
Ez a Remonte telitalpú sneakers csodásan ötvözi a stílust és a kényelmet, úgyhogy abszolút meg fogod szeretni! Ez a cipő igazi álom, kényelmes, stílusos és egyszerűen gyönyörű.
Gyártó: Remonte
Cikkszám: D2401-10-35
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Üdvözlünk a Remonte telitalpú sneakers világában


A Remonte telitalpú sneakers tökéletes kombinációt garantál a divat és kényelem iránti vágyakozásodban.

Szín és Kialakítás:


- Delfinkék felsőrész: Az átmeneti női cipő fő színe a delfinkék árnyalat, ami különleges és vonzó megjelenést kölcsönöz lábadnak.
- Ezüstös betétek: Az ezüstös betétek kifinomult csillogása elegáns kontrasztot teremt a delfinkék hátterével, így fokozva a Remonte edzőcipő exkluzivitását és egyediségét.
- Divatos virág minta a sztreccs bőr betéteken: A sztreccs bőr betétek virág mintája további részletességet és nőies stílust kölcsönöz a modellnek.

Záródás és Felvétel:


- Fűzős kialakítás: A cipő fűzős kialakítása nemcsak divatos, hanem funkcionális is. A fűzők lehetővé teszik számodra, hogy szabályozd a cipő szorítását és illeszkedését, így személyre szabva a kényelmedet.
- Praktikus cipzár: A lábbeli kiegészül egy praktikus cipzárral, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű felvételt. Ez különösen praktikus a rohanó reggeleken vagy a nap folyamán, amikor gyorsan át kell öltözni. A cipzár hozzájárul a kényelemhez és a praktikumhoz, anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a stílus vagy a divat terén.
Ez a kombináció a fűzős kialakítással és a cipzárral tökéletes egyensúlyt teremt a biztonságos illeszkedés és a könnyű felvétel között.

Kényelem:


- Sztreccsbőr betétek és fűzős megoldás: Ebben a  tavaszi cipőben található sztreccsbőr betétek rugalmasak és kényelmesek, lehetővé téve a lábadnak a természetes mozgást. A fűzős megoldás pedig segít szabályozni a cipő szorítását, így megelőzve a lábad bedagadását a hosszú napok végére.
- Kivehető, cserélhető talpbetét: A belső rész kivehető talpbetétje lehetővé teszi számodra, hogy személyre szabd a lábadnak megfelelő komfortot. A kivehető talpbetét cseréje lehetővé teszi a Remonte telitalpú sneakers hosszú élettartamát és az idővel változó kényelmi igényeid kielégítését.

Talp és Biztonság:


- Emelt talp: Az emelt talp nemcsak divatos, hanem praktikus is. Egyrészt optikailag emeli a magasságod és kiemeli a lábad szépségét. Másrészt pedig extra kényelmet biztosít, különösen hosszabb ideig tartó viselet során. A telitalp továbbá segít enyhíteni az esetleges lábfáradtságot és hozzájárul a kifinomult megjelenéshez.
- Recés talp: A recés talp kiváló tapadást biztosít mindenféle felületen, így minimalizálva a csúszás kockázatát. Ez fontos szempont, különösen nedves időjárási körülmények között. A recés talp a biztonságos járást és stabilitást garantálja, miközben stílusos kiegészítőként is funkcionál.

Ez a kombináció a divatot és a funkcionalitást ötvözi, mivel ez az átmeneti női cipő nemcsak a megjelenésed emeli ki, hanem gondoskodik a biztonságodról és a megfelelő komfortodról is.

Remonte edzőcipő a Tavaszi Frissesség jegyében:


A cipő delfinkék színe, az ezüstös betétek és a virág minta a sztreccs bőr betéteken tökéletesen tükrözik a tavaszi évszak könnyedségét és frissességét.

Remonte Minőség:


- Magas minőségű anyagok és precíz kivitelezés: A Remonte márkára jellemző, hogy a cipők magas minőségű anyagokból készülnek.
- Kombinálja a divatot és kényelmet: A Remonte nemcsak a divatos designra helyezi a hangsúlyt, hanem kiemelt figyelmet fordít a kényelemre is.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Javasoljuk, hogy impregnáld le első felvétel előtt.
- Ápolásához egy olyan sampont ajánlunk, ami tisztítja és ápolja is ezt a Remonte telitalpú sneakerst.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Vegán bőr / Textil
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Kék
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret Talphossz
35 22 cm
36 23 cm
37 24 cm
38 24,5 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26,5 cm
42 27,5 cm
43 28 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.