Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Ara alkalmi körömcipő
40.990 Ft
Menny.:db

Ara alkalmi körömcipő

Méret
40.990 Ft
Menny.:db
Merülj el az Ara alkalmi körömcipők világában és érezd meg a kivételes puhaságú bőr ölelő érintését, mely lágyan simul lábaidra. A rendkívül puha és rugalmas High-Soft talpbetét pedig garantálja, hogy egész nap kényelmesen lépkedhess.
Gyártó: Ara
Cikkszám: 63652-42-365
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Ara alkalmi körömcipő: Kényeztesd lábaidat stílusban és kényelemben

 

Ara alkalmi Körömcipő, mely divatos és kényelmes viselet


Isten hozott az Ara alkalmi körömcipő világában. Fedezd fel a tökéletes eleganciát és kényelmet ebben a letisztult, mégis stílusos lábbeliben.

Vonzerő a Letisztult Elegancia Által:


A cipő felsőrészének vonalvezetése egyszerű, mégis rendkívül stílusos. Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, amely kiemeli eleganciádat és nőies vonalaidat.

Kesztyűbőr Puhaságú Felsőrész:


A felsőrész kivételes puhaságú bőrből készült, amely kellemesen öleli körbe a lábadat. Ez az alacsony sarkú körömcipő H széles kaptafára lett tervezve, így ideális választás számodra ha erős, duzzadásra hajlamos lábak tulajdonosa vagy de nem szeretnél lemondani a csinos cipők kényelméről.

A H széles kaptafa tágabb teret biztosít a lábnak a cipő belsejében. Ennek eredményeképpen a lábujjaknak és a lábfejnek több hely jut a kényelmes elhelyezkedésre, csökkentve a szorítást és nyomást. A H széles kaptafa növeli a cipő stabilitását, különösen oldalirányban.

High-Soft Talpbetét - Az Abszolút Kényelem Garanciája:


Ez az Ara alkalmi körömcipő rendkívül puha és rugalmas High-Soft talpbetéttel rendelkezik, amely páratlan kényelmet biztosít egész napos viselet során. Ezt a különleges talpbetétet úgy tervezték, hogy minden lépésnél rugalmasan alkalmazkodjon a lábad formájához, és enyhítse a járással járó terhelést.

A High-Soft technológia olyan kialakítást biztosít, amely támogatja a lábad ívének természetes formáját. Ennek eredményeképpen növeli a járás stabilitását, megelőzve a fáradtságot és a kényelmetlenséget.

A talpbetét olyan lélegző anyagokból készült, amelyek segítik a lábad bőrének természetes szellőzését. Ez csökkenti a nedvességet és segít megelőzni a kellemetlen szagokat, így mindig friss érzést biztosít. A High-Soft talpbetét egyesíti a komfortot és a funkcionalitást, így a cipő nemcsak divatos, hanem a mindennapi kényelem és jólét forrása is.

Alacsony Sarkú Körömcipő - Stabilitás és Divat Találkozása:


A modell alacsony sarkú kialakítással bír, mindössze 3,5 cm a sarokmagassága. Ez a lábbeli nemcsak divatos, hanem hordható is, így ideális választás mindennapi viseletre is.

Csúszásmentes Talp - Biztonság minden Lépésnél:


A cipő talpa nem csúszik, így minden lépéskor biztonságban érezheted magad. A stabil talp különlegesen tervezett, hogy megfeleljen a mindennapi élet kihívásainak, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a stílus és kényelem terén.

Ez az alacsony sarkú körömcipő nem csak egy lábbeli, hanem egy életstílus kifejezője is. Legyen szó munkáról, találkozóról vagy bármilyen különleges alkalomról, ebben a cipőben mindig magabiztos és elegáns leszel. Ne hagyd ki az Ara cég által nyújtott kiválóságot és élvezd a kényelmet és stílust egyesítő élményt minden lépésednél.

Széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt impregnáld le, ezzel védve a lábbelit a víztől.
- Ápolásához olyan cipőkrémet ajánlunk, ami az ápolás mellett frissíti a modell fekete színét is.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Ősz / Tél
Szín Fekete
Talpbetét Nem kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
2,5 / 35 22 cm
3 / 36 22,5 cm
3,5 / 36,5 23 cm
4 / 37 23,5 cm
4,5 / 37,5 24 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 25 cm
6 / 39 25,5 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 27 cm
8 / 42 27,5 cm
8,5 / 42,5 28 cm
9 / 43 28,5 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.