Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Solidus őszi cipő
46.990 Ft
Menny.:db

Solidus őszi cipő

Méret
46.990 Ft
Menny.:db

Amikor elérkezik a cipővásárlás ideje, gyakran szembesülsz azzal a kihívással, hogy a széles lábfejed, magas rüsztöd vagy bütyköd miatt le kell mondj a divatos  fazonokról. Azonban örömmel fedezheted fel velünk együtt ezt a csinos félcipőt, mely nemcsak stílusos, hanem számos extra tulajdonsággal is rendelkezik.

 

Gyártó: Solidus
Cikkszám: 26427-00419-41
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Solidus őszi cipő: Kényelem és divat egyedülálló kombinációjával

 

Fedezd fel a Solidus őszi cipők kifinomult világát


A Solidus őszi cipő a kényelem, a funkcionalitás és a divat tökéletes kombinációját kínálják. A puha bőrből készült felsőrész nemcsak kifinomult megjelenést biztosít, hanem kényelmes illeszkedést is. Az ügyesen kialakított szabás optikailag nyújtja a lábat, így megjelenésével is hozzájárul a megfelelő öltözék kialakításához.

Az őszi cipő felvételét a lábfej részénél 2 oldalt található gumiék segítik. Ezek a gumírozott részek nemcsak a lábbeli könnyebb felvételét teszik lehetővé, hanem az egyedi kialakításának részét képezik, így stílusos és praktikus megoldást nyújtanak.
A Solidus cipők híresek a magas minőségű anyagok felhasználásáról és a gondos kidolgozásról. A női lábbeli belső része puha bőrrel van bélelve, így a láb kényelmesen tudja viselni a cipőt egész nap. Az ergonomikus talpbetét további kényelmet biztosít, és segít megelőzni a láb fáradását és fájdalmát

A Solidus Cipők: Kényelem és stílus Egységéért


Az őszi lábbeli speciális anatómiai talpbetéttel készült, ami remekül támasztja alá boltozataidat járás közben. Ennek köszönhetően napi 8-10 óra viselés alatt sem fárad el benne a lábad. A beépített betét kivehető, így, ha szükséges, sajátodra is cserélheted.
A Solidus cipők a kényelem és a stílus ötvözésére törekednek, és az anatómiai talpbetét csak egy a sok innovatív megoldás közül, amelyekkel a márka kényezteti vásárlóit. A női cipők kialakításánál a láb egészségére és kényelmére helyezik a hangsúlyt, így mindenki megtalálhatja az őszi cipők között a számára ideális darabot. Az anatómiai talpbetét segítségével az egész napos viselés sem okoz láb fáradtságot vagy kellemetlenséget.

Extra széles telitalp és csúszásgátló talp: A tökéletes választás szélesebb lábak számára


Az extra széles telitalp kényelmet biztosít a szélesebb lábra, így nem kell aggódni a szorítás miatt. A csúszásgátló talp pedig biztonságos járást garantál mindenféle terepen. Az őszi cipő könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú ideig megőrzi friss megjelenését.
Ez a félcipő tehát tökéletes választás számodra, ha kényelmes, stílusos és tartós cipőt keresel, és nem normál szélességű a lábad. A női félcipő minden kívánságot kielégít, legyen szó a mindennapokról, munkáról, vagy akár egy könnyed sétáról.

Széles / extra széles (K széles) lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Használj impregnáló spray-t első lépésként.
- Ápolásához egy olyan cipőkrémet javaslunk, ami használat közben frissíti is a lábbeli színét. 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség K = Extra Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Négy évszakos
Szín Fekete
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23,5 cm
3,5 / 36,5 23,75 cm
4 / 37 24 cm
4,5 / 37,5 24,25 cm
5 / 38 24,5 cm
5,5 / 38,5 24,75 cm
6 / 39 25 cm
6,5 / 40 25,25 cm
7 / 41 25,5 cm
7,5 / 41,5 25,75 cm
8 / 42 26 cm
8,5 / 42,5 26,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.