Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Remonte bélelt bakancs
38.990 Ft
Menny.:db

Remonte bélelt bakancs

Méret
38.990 Ft
Menny.:db
A Remonte cég rendkívül nőies, krémszínű bokacipője meleg szőrme béléssel, fokozottan vízálló kivitelben és kivehető talpbetéttel.
Gyártó: Remonte
Cikkszám: D5981-60-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Tartsd melegen a lábaidat ebben a csodás Remonte krémszínű bakancsban. Ez a a fűzős bokacipő tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a divatot. Minden részlete kidolgozott és harmonizál egymással.

A  téli lábbeli modern, nőies megjelenésével azonnal magára vonja a tekinteteket. A felsőrész kellemes krémszínének hála remekül kombinálható az ősz és a tél színeivel.

A cipő a fűző mellett cipzárat is kapott, így könnyen és gyorsan fel- és le- tudod venni. A cipőfűző lehetővé teszi az egyéni illeszkedést, míg a cipzár a kényelmet és a praktikumot szolgálja.

A bokacipő belsejében meleg szőrmebélés található, amely kellemes meleget nyújt lábadnak a hidegebb napokon. A benne található kényelmes talpbetét kivehető.

A modell fokozottan vízálló, a Remonte-tex membránnak köszönhetően. Ez a technológia védi lábadat az eső és a nedvesség okozta kellemetlenségektől, így mindig szárazon és komfortosan érezheted magad ebben a bakancsban.

A vastag, divatos talp nemcsak esztétikailag vonzó, hanem kiváló tapadást is biztosít. Nem kell aggódnod, ez a lábbeli minden időjárási körülmények között megfelelő stabilitást nyújt.

Ez a meleg, rendkívül nőies krémszínű bokacipő a divat és a funkcionalitás tökéletes ötvözete, amely hétköznapokra és különleges alkalmakra egyaránt megfelel.

Normál széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt javasoljuk a lábbeli impregnálását, mert az nem csak az esőtől védi a cipőt, hanem a szennyeződéstől is.
- Ápolásához egy speciális sampont ajánlunk, ami tisztítja a bőrt és ezen kívül kitűnően ápolja is.
- Makacsabb szennyeződés esetén pedig kitűnő választás a POWER REINIGER tisztító folyadék.

 

Paraméterek

Bélés Bélelt
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 0 - 2 cm
Szezon Ősz / Tél
Szín Bézs
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Vízálló

Mérettáblázat

Méret Talphossz
35 22 cm
36 23 cm
37 24 cm
38 24,5 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26,5 cm
42 27,5 cm
43 28 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.