Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Széles lábfejre női cipők

 

Hölgyeim, ugye ti is nagyon sokszor szembesültök azzal a problémával, hogy a nektek tetsző divatos, trendi cipő felpróbáláskor igencsak szűknek bizonyul. Elég bosszantó tud lenni ilyenkor a cipővásárlás. Amennyiben te is ezt a közösséget erősíted, akkor nagyon hasznos lehet számodra az itt leírt információ.

Ahogy mi, úgy az általunk forgalmazott 4 márka mindegyike is felismerte, hogy a széles lábfejre női cipők gyártása kiemelt fontosságú a női lábbelik piacán, éppen ezért készítenek egyre több normál bőségnél szélesebb kaptafára készült modelleket, ügyelve közben arra, hogy a cipő ennek ellenére is csinos és mutatós legyen.

Kínálatunkban vannak H és K széles női cipők de hogy ezek a jelzések pontosan mit is jelentenek, arról most szólnánk bővebben. A betűjelzések azt mutatják, hogy az adott modell milyen bőségű.

G jelzés = normál szélességet jelöl. Vékony lábú nőknek ajánljuk.

H jelzés = szélesebb fazont takar. Ez az a szélesség, ami a legtöbb hölgy számára a legideálisabb bőség.

K jelzés = extra széles fazon. Ezt a bőséget akkor ajánljuk számodra ha például komoly ortopédiai deformitások találhatók lábfejeden. Úgy, mint bütyök, kalapácsujj vagy ha hajlamos lábad napközben beduzzadni. Ennél a szélességnél gyakran előfordul, hogy a normálnál szélesebb kaptafához olyan felsőrészt terveznek, ami sztreccs anyaggal kombinált így a lábbeli ott enged, ahol a lábad a leginkább megkívánja.

Tapasztalatunk szerint a H és K széles női cipők egyre népszerűbbek a hölgyek körében, mert így nem kell kompromisszumot kötni.

Rendezés:

Keresés