Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szandálok, papucsok

Íme, a női szandálok 2022 nyarára. Ezen az oldalon találod a legfrissebb nyári modelljeinket.

Ahogy a kínálatunkból is látod, idén is döntő többségben éktalpú (telitalpú) cipőket találsz. A tervezők nem véletlenül továbbra is ezt a vonalat helyezik előtérbe, ugyanis ezek azon túl, hogy nagyon csinosak lábon, mellette még extra kényelmet is nyújtanak neked egész napra.

Több modellnél is láthatod, hogy gondoltak arra is, hogy szabályozható legyen a felsőrész -tépőzárral, gumiékkel- ha duzzadásra hajlamos lenne a lábad. Így garantáltan nem kell kompromisszumot kötnöd majd a női szandálok, papucsok vásárlásakor. Továbbá a felsőrészek szabása úgy lett kitalálva, hogy takarja azokat a pontokat a lábadon, amik nem annyira előnyösek (bütyök, kalapácsujj), mellette kiemelve azokat a részeket, amiket hangsúlyozni érdemes.

A sportosabb, laposabb női szandálok területén is nagy változások történtek. Idén nem találsz túl sok hagyományos sport szandált a polcainkon, helyette azonban rengeteg divatos, fiatalos és izgalmas színekbe csomagolt modellt találsz ebben a kategóriában, melyek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a korábbi sport szandálok csak egy sokkal vagányabb, modernebb megjelenéssel.

A színek tekintetében továbbra is a kellemes pasztell színek dominálnak, úgy mint a tört fehér, a bézs, a púder vagy ezek kombinációi. A sötét színek vonatkozásában a fekete mellett továbbra is a kék különböző árnyalatai a meghatározóak.  

Rendezés:

Keresés