Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nagyméretű női cipők

Sokszor panaszkodtatok nekünk, hogy nem igazán van nagyméretű női cipők boltja Budapesten. Amolyan számkivetettnek éreztétek magatokat a lábbelik világában. A veletek folytatott rengeteg beszélgetés és eszmecsere indította el bennünk a gondolatot, hogy segítsünk neked és a hozzád hasonló sorstársaidnak. Piackutatásunk végeredményeként nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy a nagyméretű női cipők kínálata igen csak gyér a magyar piacon.

Napjainkban megfigyelhető, hogy nem csak a felnőtteknek, de a fiatal felnőtteknek is egyre nagyobb a lábuk. Ezt felismerve egyre tudatosabban figyelünk arra, hogy minden kategóriában tudjunk nagyméretű lábbelit kínálni számodra. Az általunk forgalmazott valamennyi márka kínálatában találsz 40, 41, 42-es méreteket, de előfordul nálunk 42,5-es vagy 43-as modell is.

Elmondásod szerint 40-es, 41-es lábra még csak, csak, de 42-es lábra már egyáltalán nem egyszerű cipőre lelni, főleg, ha nem klasszikus fazonra vágysz, hanem valamilyen divatos lábbeli az elképzelésed. Találsz nálunk nagy méreteket félcipőkben, csizmákban, papucsokban, de még körömcipőkben is. Ügyelünk arra is, hogy kimondottan csinos, magassarkú cipőkben is legyenek nagyobb méretek polcainkon.

A másik gond, hogyha találsz is ilyen méretet, mire eljutsz az üzletbe, sokszor már el is fogynak az általad kiszemelt nagyméretű női cipők. Ezt a problémát kiküszöbölve gyűjtöttük neked egy csokorban a szaküzletünkben forgalmazott nagyméretű modelleket, így, ha rátalálsz álmaid cipellőjére, akkor webáruházunkból is meg tudd rendelni, ezáltal kiküszöbölve azt a problémát, hogy lecsússz a neked tetsző modellről, modellekről.

Rendezés:

Keresés