Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyógypapucsok, szandálok

 

Több mint 20 éves fennállásunk alatt egyre nyilvánvalóbbá vált számunkra, hogy nagyon nagy az igény a kényelmes női gyógypapucsok iránt. Üzletünk a Berkemann cég mellett tette le a voksát, mert termékeik mind minőségben, mind pedig beltartalmuk miatt verhetetlenek a magyar piacon.

Modelljeik kiváló minőségű anyagokból, elsősorban széles lábfejre készülnek. A fájós, fáradékony láb mellett olyan problémákra is megoldást nyújtanak, mint bütyök, tyúkszem, kalapácsujj. Ennek orvoslására fejlesztették ki a sztreccs anyagaikat, melyek védik az érzékeny területeket a kidörzsöléstől.

Akkor sem kell csüggedned ha lábad ödémás vagy esetleg dagadásra hajalmos, mert a cég erre is gondolt. Nagyon sok olyan termékük van, melyek felsőrésze tépőzárral szabályozható, így elkerülheted, hogy a nap végére kellemetlen legyen a szeretett papucsod viselése.

Minden lábbelijük anatómiai betéttel ellátott, ami 5 ponton támasztja alá a boltozatodat, így tehermentesítve a bokád, térded, gerincedet a folyamatos terheléstől. Ez teszi lehetővé, hogy akár 8-10 órás állás se jelentsen gondot a nap végére. Ráadásul a legtöbb modell talpbetétje kivehető változatban készül, így ha úgy érzed, hogy elhasználódott, tudsz hozzá egy újat rendelni vagy ha történetesen van saját lábra készített betéted, akkor akár arra is cserélheted.

Rendezés:

Keresés