Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tavaszi félcipők

 

Tavasszal, ahogy a természet is, úgy az öltözékünk is színesebbre vált. Ez alól a női tavaszi cipők sem kivételek. Ahogy kezd melegedni az idő és sütni a nap úgy lesz egyre vidámabb és színesebb a cipő kollekciónk is. Bizonyára a tiéd is.

Öltözéked árnyalatait leginkább saját ízlésed szerint válogatod össze, valamint aszerint, hogy mi az, ami jól áll neked.
Idén azonban nagyon színesre sikeredett a paletta, melyben a natúr tónusok és a pasztell árnyalatok még mindig hódítanak. Ezen kívül a piros, a púder, a rózsaszín különböző árnyalatai egyaránt meghatározóak. Vidámság, derű és játékosság, leginkább ezekkel a szavakkal lehet jellemezni, hogy milyen lesz az idei tavaszi trend.

A női tavaszi cipők tekintetében ebben az évben is hódítanak a különböző színekben és fazonokban megálmodott sneaker lábbelik, valamint az éktalpra készült szebbnél szebb szandálok, papucsok. Az idei tavasz nagy kedvencei a szintén éktalpra tervezett edzőcipők is, melyek egyre népszerűbbek, ugyanis a tornacipőkre jellemző kényelem mellett rendkívül csinosak és nőiesek.

A színek és fazonok változatossága mellett a lábbelik beltartalma is folyamatosan változik, fejlődik. Csaknem minden cégnél találunk újdonságokat. A Rieker cég számos modellje kivehető talpbetéttel készül, valamint az évek óta egyre népszerűbb memóriahabos talp is egyre több lábbelijébe kerül beépítésre. Az Ara márka is újított a női tavaszi cipők vonatkozásában, mégpedig a High-Soft talpbettél, melynek hála különlegesen rugalmas talpat kapnak a cipőik, ezáltal osztályon felüli kényelmet biztosítva számodra.

Rendezés:

Keresés