Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alkalmi cipők

Bizonyára te is úgy gondolod nőként, hogy a hétköznapokon viselt lábbelik mellett legalább olyan fontos, hogy különleges alkalmakra, ünnepekre is kényelmes cipőt hordhass.

Kényelmes alkalmi cipő kategóriában nem is olyan könnyű megfelelő modellt találni a magyar piacon. A legtöbbször ott hiúsul meg a vásárlás, amikor megtalálod az elképzelésednek megfelelő lábbelit de az sem komfortérzetben, sem bőségben nem felel meg a lábadnak.

Ezt a problémát felismerve gyűjtöttük neked egy csokorba azokat a nálunk kapható csinos és kényelmes alkalmi cipőket, amelyek amellett, hogy rendkívül tetszetősek, különleges kiképzésüknek hála arra is alkalmasak, hogy egész nap a lábadon legyen.

Ebben a kategóriában is találsz különböző szélességű modelleket, attól függően, hogy milyen egyedi igényeknek kell, hogy megfeleljen az általad megálmodott mutatós cipő. Így válogathatsz a „G” szélestől ( normál szélesség) egészen a „K” széles (extra széles) lábbelik között.

Nem sok de van egy-két olyan körömcipő is a kínálatunkban, melynek a talpbetétje már kivehető változatban készül, így ha olyan problémával küzdesz, hogy jó lenne a saját talpbetéteddel hordani az alkalmi cipődet, akkor az is megoldható.

Sarokmagasság szempontjából a 2,5 centiméterestől az 5,5 centiméterig találsz modelleket.

Nagy örömünkre az alkalmi cipő kategóriában is szépen lassan megjelennek a Gore-tex membránnal készült lábbelik, melyek maximális vízállóságot biztosítanak amellett, hogy a cipő tökéletesen szellőzését garantálja.

Rendezés:

Keresés