Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Remonte fűzős félcipő
31.990 Ft
24.952 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 08. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db

Remonte fűzős félcipő

Méret
31.990 Ft
24.952 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 08. 01. - 2024. 09. 30.
Menny.:db

A Remonte félcipő tökéletes kényelem és stílus egyvelege, ami magabiztosságot kölcsönöz. Fedezd fel a tavaszi divat csúcsát ebben az egyedülálló, ragyogó cipőben!

Gyártó: Remonte
Cikkszám: R7213-61-35
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Remonte fűzős félcipő - Ragyogó stílus és kényelem bézs csillanásban

 

Remonte Fűzős Félcipő kifinomult elegancia a tavaszi ragyogásban


Üdvözlünk a Remonte tavaszi kollekciójában, ahol a bézs szín pasztell árnyalataiban tündöklő Remonte fűzős félcipő magával ragadó eleganciát és kifinomultságot kínál. Ez a páratlanul kényelmes utcai cipő nem csak egy lábbeli, hanem egy igazi divatjelenség, melyet a következő jellemzői tesznek különlegessé:

Pasztell Bézs Felsőrész Csillanó Arannyal és Ezüsttel:


A felsőrész szelíd pasztell bézs árnyalatai óarany és ezüstös csillanással gazdagodnak, teremtve ezzel egy varázslatosan ragyogó megjelenést. A csillanás nem csupán a cipő felsőrészét díszíti, hanem a fűzőben is visszaköszön, kiegészítve a Remonte fűzős félcipő egyedi stílusát.

Fűzős és Cipzáras Kialakítás a Könnyebb


Felvételért: A praktikum és divat ötvözete. A cipő fűzős kialakítást kapott, melyet cipzár is kiegészít a könnyebb felvétel érdekében. Ez a kombináció nemcsak modern megjelenést kölcsönöz a lábbelinek, hanem a viselését is rendkívül kényelmessé teszi. A modern fűzős részletek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem lehetővé teszik számodra, hogy testre szabhasd a cipőt a lábfejed formájához. Ez a kombináció nem csak a funkcionalitást növeli, hanem divatos és modern megjelenést is kölcsönöz a modellnek.

Vajpuha és Rugalmas Kivehető Talpbetét


A cipőben található talpbetét vajpuha és rendkívül rugalmas, biztosítva a maximális kényelmet és lábtámogatást. Ráadásul kivehető és cserélhető, lehetővé téve a személyre szabást és a hosszú távú kényelmes viseletet. A puha talpbetét olyan érzést nyújt, mintha a láb egy puha felhőben pihenne, miközben a rugalmassága segít az ütésektől való könnyed elnyelésében. Ez különösen fontos hosszabb ideig tartó viselések során, mivel csökkenti a láb és lábujjak fáradtságát.

Kényelmes Utcai Cipő Divatos Emelt Talppal


A rendkívül divatos emelt talp stílusos megjelenést kölcsönöz. Ideális választás számodra, ha nem kedveled a lapos cipőket. Optikailag nyújtja a lábad, feldobva a megjelenésed.

Óarany Betét a Talpon


A tervezők gondoskodtak arról, hogy a bézs szín harmonizáljon az óarany betéttel a talpon, így a cipő teljes egészében összhangban van, kifinomultan kiegészítve a felsőrész színeivel.
Ez a kényelmes utcai cipő nem csupán egy lábbeli, hanem egy kifinomult stílus és komfort mesteri egyesítése, amely minden lépésnél magabiztosságot és eleganciát kölcsönöz neked. Fedezd fel a tavaszi divat csúcsát ebben az egyedülálló és ragyogó cipőben.

Normál széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Impregnáló használatát javasoljuk. Ez védi a cipőt a víztől és a szennyeződéstől.
- Tisztításához, ápolásához egy olyan speciális sampont ajánlunk, ami egyszerre tudja mindkettőt.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Felsőrész Vegán bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Bézs
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret Talphossz
35 22 cm
36 23 cm
37 24 cm
38 24,5 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26,5 cm
42 27,5 cm
43 28 cm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.