Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Berkemann meggypiros papucs
33.990 Ft
Menny.:db

Berkemann meggypiros papucs

Méret
33.990 Ft
Menny.:db
A Berkemann Daria meggypiros papucs az elegancia és kényelem tökéletes kombinációját nyújtja, így minden lépésed egy új, stílusos dimenzióba repít.  
Gyártó: Berkemann
Cikkszám: 01002-277-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Berkemann meggypiros papucs: Minőség és kényelem

 

Ismerd meg a Berkemann Daria papucsot


A Berkemann meggypiros papucs nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem kivételes kényelmet és praktikusságot is biztosít. Ez a gyönyörű piros berkemann papucs nemcsak stílusos, hanem kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú időn keresztül tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek.

Az ideális viselet minden lépésnél


A kényelem és a stabilitás minden lépésnél a legfontosabb. Ezért fejlesztettünk ki egy olyan berkemann papucsot, amely tökéletesen illeszkedik a lábadhoz, és biztosítja a maximális kényelmet és stabilitást minden lépésnél. Az állítható pántoknak köszönhetően a meggypiros papucs bármelyik lábra tökéletesen illeszkedik, így biztosítva a stabil tartást és kényelmet az egész napos viselés során.

Anatómiailag kiképzett talpbetét: Maximális kényelem a lábnak


A lábbeli kivehető, mosható talpbetéttel van ellátva, mely nagyon puha és anatómiailag kiképzett, így a lábad maximális kényelmet élvezheti. A talpbetétet 5 ponton támasztja alá a lábad, így megfelelő tartást biztosít a hossz- és a keresztboltozatnak. Ha úgy érzed, hogy a talpbetét már megérett a cserére, akkor üzletünkben könnyedén tudsz vásárolni hozzá csere talpbetétet. Így biztosítva, hogy a kényelmi papucsod mindig a legjobb formában legyen. A lábad pedig a legnagyobb kényelemben legyen.

Biztonságos használat: Csúszásmentes gumitalp


A Berkemann Daria papucs gumitalpa nem csúszik, így tökéletesen biztonságos minden felületen, és kiválóan alkalmas mind beltéri, mind kültéri használatra. Az állítható pántoknak köszönhetően a papucs bármelyik lábra tökéletesen illeszkedik, így biztosítva a stabil tartást és kényelmet az egész napos viselés során.

Tökéletes választás minden napra és minden célra


Ez a kényelmi papucs kitűnő választás számodra, ha fontos neked a minőség és a kényelem. A kivehető, mosható talpbetét, a tökéletesen illeszkedő pántok és a csúszásmentes gumitalp garantálja, hogy a papucs minden lépésnél kényelmes és biztonságos legyen. Legyen szó akár otthonról való kis kiruccanásról, vagy egy hosszú séta alkalmával, ez a papucs mindig megfelelő támogatást és kényelmet nyújt.

Állíthatósága miatt széles és normál lábra is ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Első felvétel előtt javasoljuk a papucs impregnálását, mert így megvédheted a szennyeződéstől.
- Az ápolásához egy speciális sampont ajánlunk, ami tisztítja a lábbelit.
- Kivehető talpbetéte könnyedén tisztán tartható, ugyanis 30 fokon mosható mosógépben gyapjúmosószerrel. A Berkemann cég erre a célra külön kifejlesztett egy speciális mosószert, amit szintén meg tudsz rendelni webáruházunkból.

 

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség H = Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Piros
Talpbetét Kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

 

Méret Talphossz 
3 / 36 23 cm
3,5 / 36,5 23,5 cm
4 / 37 23,8 cm
4,5 / 37,5 24,2 cm
5 / 38 24,7 cm
5,5 / 38,5 25,2 cm
6 / 39 25,6 cm
6,5 / 40 26 cm
7 / 41 26,5 cm
7,5 / 41,5 26,9 cm
8 / 42 27,3 cm
8,5 / 42,5 27,6 cm
9 / 43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.