Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Berkemann

Berkemann a kényelem világa 

 

A Berkemann vállalatot Heinrich Ad. Berkemann hamburgi cipész alapította 1885-ben. 110 évvel később a Berkemann cég Magyarországon építette fel üzemét, és itt gyártják az összes Berkemann cipőt, szandált, papucsot.

Minden Berkemann kényelmi cipőben egy olyan speciális talpbetét található, amely biztosítja talpunk megfelelő alátámasztását. Ezekben a cipőkben, papucsokban akár napi 10 órát is állhatunk, anélkül, hogy a nap végére elfáradna lábunk.

Egyes modelljei kivehető talpbetéttel rendelkeznek, melynek előnye, hogy amennyiben saját ortopéd betétünk van, azt könnyedén kicserélhetjük. A másik előnye, hogy könnyen tisztántartható, ugyanis 30 fokon mosógépben mosható gyapjú mosószerrel. Ha pedig már elhasználódott, a cég minden további nélkül legyártja a megfelelő méretet az adott cipőbe, ezáltal meghosszabbítva annak élettartamát.

 

A másik speciális termékcsoportja Berkennam márkának a sztreccs modellek. Ebben az a legcsodálatosabb, hogy a felsőrész olyan speciális rugalmas anyagból készül, mely idomul a láb formájához, ezért megoldást jelenthet a számodra, ha erős, széles a lábad, vagy a kialakult bütyök, kalapácsujj miatt már rendkívül nehéz kényelmes cipőt vásárolni
Abban az esetben is érdemes ezt a modellt választani, ha cukorbetegséggel küzdesz. 

Legújabb fejlesztésük a kötött felsőrésszel készült cipőik, amelyek mosógépben moshatok, ezért a tisztántartása is nagyon egyszerű.

 

 

Rendezés:

Keresés