Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ara

Ara divat & kényelem

 

Az Ara németországi cég közel 70 éve családi tulajdonú vállalatként működik.

A vállalat üzlet politikája, hogy a kényelmi cipők kategóriájában minden igényt kielégítő kollekciót biztosítson vásárlói számára.

Az Ara kollekcióban megtalálhatjuk a sportos, az elegáns, és a fiatalos modelleket egyaránt.

 A cipők és szandálok szélességei F-től K-ig terjednek. Ez azért lényeges, mert, ahogy a magasságunk sem egyforma úgy a lábunk szélessége is különbözik. Ha megfelelő szélességű lábbelit választunk, akkor a lábfej kényelmesen elfér a cipőben, nem a szorít és nem okoz egyéb deformitást.

A lábbelik méretei félszámonként növekednek, ez segítséget nyújt a megfelelő méret kiválasztásában.

Egyes modelljei kivehető talpbetéttel készülnek, ami lehetőséget kínál arra, hogy saját lábra készített betétet hordjunk akár alkalmi cipőben is.

A Gore - Tex vízálló cipők: A vízállóságukat a Gore - Tex membránnak köszönhetik. Ez a membrán a vízcseppeket nem engedi beszivárogni a cipőbe, de a szervezet által termelt hőt engedi távozni, ez azért lehetséges, mert a porózus szerkezetű membrán mikroszkopikus lyukacskái kisebbek, mint az eső csepp, de nagyobbak a víz molekuláinál.

A HighSoft: A szuper puha bőr felsőrész gyengéden idomul a láb egyedi formájához, mégis megőrzi a cipő tartását. A különlegesen rugalmas járótalp és a bőrrel fedett speciális habszivacsból készült talpbetét lágyan követi a láb boltozatát ezáltal extra kényelmet biztosít viselője számára.


Rendezés:

Keresés