Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Karen Mira női kézitáska
18.990 Ft
Menny.:db

Karen Mira női kézitáska

18.990 Ft
Menny.:db
A Karen női táska mély bordó színe és kifinomult kialakítása az elegancia és stílus tökéletes ötvözetét kínálja. Ez a gyönyörű táska ideális kiegészítő, amennyiben szereted a minőségi darabokat és a figyelemfelkeltő megjelenést.
Gyártó: Karen
Cikkszám: 2392
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 30.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A táska elegáns fazonja azonnal magára vonja a tekintetet. A belseje két rekeszes kialakításának köszönhetően könnyen rendszerezheted a mindennapi szükségleteidet, így mindig könnyen megtalálod, amire éppen szükséged van.

A belső cipzáras zseb és mobiltartó további funkcionalitást nyújtanak, biztosítva, hogy fontos dolgaid mindig biztonságban legyenek. A hátulján található cipzáras zseb pedig extra tárolóhelyet biztosít olyan tárgyaknak, amelyeket gyorsan hozzáférhetően szeretnél tárolni.

A Karen táska rugalmasan alkalmazkodik az igényeidhez, kézben fogva vagy vállon viselve is kényelmes viseletet biztosít. A 30 cm hosszú kézbe fogó és az állítható, 65-125 cm hosszúságú vállpánt lehetővé teszi, hogy a táskát az aktuális hangulatodhoz és stílusodhoz igazítsd.

A táska alján található fém védőtalpak nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek neki, hanem védelmet is nyújtanak a kopás és sérülések ellen.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.